Πάτρα: «Ήθελε να είναι σίγουρη ότι θα σκοτώσει», τεράστια η δόση κεταμίνης που δόθηκε στη Τζωρτζίνα

Υπερδόση κεταμίνης, τέσσερις φορές μεγαλύτερη απ' ό,τι θα χρειαζόταν για να σκοτώσει ενήλικα χορηγήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα.

Δόση τέσσερις φορές μεγαλύτερη από αυτήν που θα έφτανε για να σκοτώσει έναν ενήλικα, χορηγήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Αστυνομία.

Η εκτίμηση σχετικά με την υπερδόση που εμφανίστηκε στις τοξικολογικές του εννιάχρονου κοριτσιού, είναι πως ο δράστης «ήθελε να είναι σίγουρος πως θα την σκοτώσει».

Αξιωματικοί της Αστυνομίας εκτιμούν πως η χορήγηση έγινε από το στόμα, ενώ είναι

σαφές ότι δεν πρόκειται για το μοναδικό επεισόδιο. Σύμφωνα με το Mega είναι 9 ή και περισσότερες οι φορές που χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα η κεταμίνη. Σκοπός της χορήγησης αυτής ήταν να πειστούν οι γιατροί ότι το παιδί είναι άρρωστο ώστε να δικαιολογηθεί ο θάνατός του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, στο Καραμανδάνειο η Τζωρτζίνα μπαίνει υγιέστατη, την ώρα που το ζευγάρι Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται σε φάση διαδικαστικών για τον χωρισμό. Εκεί η κατηγορούμενη εμφανίζεται να ρωτά για τις κάμερες στα δωμάτια, να ζητά μονόκλινο κ.α.

Μια από τις ενδείξεις που έχουν οδηγήσει στη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της ήταν και πως όλα συνέβησαν όταν η μητέρα ήταν μόνη της με τα παιδιά. Όχι στο Ωνάσειο ή όταν έμπαιναν στις ΜΕΘ, καθώς εκεί δεν είχε πρόσβαση. Όλα συνέβαιναν στις κλινικές όταν ήταν μόνη της με τα παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα