Πάτρα: Η διαρροή για ιατρικό πόρισμα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και η άμεση επίσημη διάψευση από τους ιατροδικαστές

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα. Νωρίτερα κυκλοφόρησε δημοσίευμα που έκανε λόγο για «εισπνοή τοξικού αερίου» για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Κάτι τέτοιο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η επίσημη διάψευση από τον ιατροδικαστή κ. Καρακούκη.

Αναλυτικά, περίπου στις 18:00 μμ τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου γνωστό site ανεβάζει

είδηση στην οποία αναφέρει το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης σχετικά με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα, και όπως έγραψε το site, πρόκειται για «έγκλημα, καθώς η Τζωρτζίνα εισέπνευσε τοξικό αέριο».

Την παραπάνω είδηση έρχεται σχεδόν αμέσως να διαψεύσουν οι ιατροδικαστές και επίσης ο κύριος Νικόλας Καρακούκης ο οποίος εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 κ περί ώρα 18.00 με τίτλο «Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται.
Αθήνα 21/2/2022

Ο Προιστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας

Νικόλαος Γ. Καρακούκης

Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής ΕΚΠΑ»

Μέσα από την επίσημη ανακοίνωση ο κ. Καρακούκης, κάνει γνωστό ότι η είδηση δεν ισχύει και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα, ενώ αναφέρει πώς οι έρευνες συνεχίζονται.

Νωρίτερα τοπικό μέσο της Πάτρας επικοινώνησε με τον πατέρα τον τριών παιδιών -Μάνο Δασκαλάκη- από την Πάτρα και ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε για να ενημερωθούμε. Κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει».

Επιπλέον σε παρόμοιες δηλώσεις προχώρησαν και οι δύο δικηγόροι της οικογένειας από την Πάτρα.

Αρχικά ο κ. Γιάννης Κόττας, ο οποίος επισήμανε πως η οικογένεια και ο ίδιος δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα, δήλωσε: «Δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς. Δεν έχουμε γνώση κανενός αποτελέσματος ακόμη».

Ενώ και ο κ. Δημήτρης Καράμπελας δήλωσε το ίδιο, ότι δεν γνωρίζουν τίποτα και πώς δεν έχουν καμία απολύτως ενημέρωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα