Πάτρα: Γυναίκα παρασύρθηκε από ΙΧ και διαμελίστηκε

Άμεσα έφτασαν στο σημείο δυνάμεις του ΕΚΑΒ και την μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Σημειώνεται πως η γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό Πατρών – Πύργου και παρασύρθηκε από διερχόμενα οχήματα με αποτέλεσμα να διαμελιστεί.

Την ώρα που διέσχισε κάθετα την Εθνική Οδό, παρασύρθηκε αρχικά από αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος και στη συνέχεια χτυπήθηκε από δεύτερο Ι.Χ που ακολουθούσε, διαμελίζοντας την.

Οι οδηγοί των δυο Ι.Χ αυτοκινήτων συνελήφθησαν

για ανθρωποκτονία και αμέλεια και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στη σορό της 32χρονης θα γίνει νεκροψία - νεκροτομή, για να διαπιστωθούν αφενός τα ακριβή αίτια θανάτου και αφετέρου από τις τοξικολογικές εξετάσεις, εάν είχε κάνει λήψη ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr η γυναίκα σε κατάσταση σύγχυσης, έκανε auto stop στην Πατρών Πύργου στα όρια του νομού Ηλείας, με σκοπό να μετακινηθεί στην περιοχή Λάππα . Ένα Ι.Χ. σταματάει και την παίρνει ενώ όταν φτάνουν στο Λάππα, η κοπέλα κατεβαίνει και ο οδηγός συνεχίζει την πορεία του προς Πάτρα.

Τη στιγμή εκείνη η κοπέλα φαίνεται ζαλισμένη και κινείται περιέργα στο οδόστρωμα, μπαίνοντας στη μέση του δρόμου. Διερχόμενο αυτοκίνητο δεν προλαβαίνει να αντιδράσει και την χτυπά, ενώ δεύτερο όχημα που ακολουθεί, την διαμελίζει

Ο οδηγός που την μετέφερε στο Λάππα, συνειδητοποιεί ότι η κοπέλα του έχει κλέψει το κινητό. Επιστρέφει να την εντοπίσει για να πάρει το κινητό του πίσω και την βρίσκει διαμελισμένη στο δρόμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα