Πάτρα: Ένας νεκρός από αιματηρές συμπλοκές μεταναστών στο λιμάνι με ρόπαλα (Βίντεο)

Πρόκειται για 17χρονο, που τραυματίστηκε στο κεφάλι και κατέληξε στο νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Αρκετοί τραυματισμοί μετά από συμπλοκές με ρόπαλα.

Ο 17χρονος μετανάστης που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια άγριων συμπλοκών εντός του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου, στην Ακτή Δυμαίων, το βράδυ της Παρασκευής, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του.

Ο ανήλικος μετανάστης σύμφωνα με το ρεπορτάζ τραυματιστηκε στο κεφάλι χωρίς ακόμα να έχει γινει γνωστό με τι του προκάλεσαν τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στο

σημείο μέχρι και τις δυο μετά τα μεσάνυχτα παράμενε ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ έντονο προβληματισμό προκαλεί στις αστυνομικές αρχές η πληροφορία που θέλει κατά την διάρκεια της σύρραξης μεταξύ ομάδων αλλοδαπών να ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr ο μετανάστης που τραυματίστηκε νωρίτερα στα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ ομάδων αλλοδαπών στη λιμενική ζώνη της Πάτρας είναι 17 χρόνων και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στο νοσοκομείο του Ρίου.

Σε 11 προσαγωγές αλλοδαπών έχουν προχωρήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, μετά τον θανάσιμο τραυματισμού ενός 20χρονου Αφγανού μετανάστη έξω από τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου «Λαδόπουλου», που βρίσκεται απέναντι από το νέο λιμάνι της Πάτρας.

Επίσης, έπειτα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν στο σημείο δύο κάλυκες, τέσσερα φυσίγγια, μία βέργα και πολλές πέτρες.

Όσον αφορά στο χρονικό της υπόθεσης, αργά χθες το βράδυ μία ομάδα περίπου 70 αλλοδαπών έφυγε από τον χώρο πρώην εργοστασίου ξυλείας και κινήθηκε προς τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου «Λαδόπουλου», όπου εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο σημείο περίπου ακόμη 20 αλλοδαποί .

Έπειτα από λίγη ώρα ακολούθησε πετροπόλεμος μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε αιμόφυρτος ο 20χρονος Αφγανός.

Αμέσως μετά, ο αλλοδαπός διακομίστηκε στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας», αλλά έπειτα από λίγο υπέκυψε στα τραύματά του.

Σχετικά με τα αίτια του θανάσιμου τραυματισμού του 20χρονου Αφγανού, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναμένουν το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας, τόσο για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, όσο και για τα αίτια της συμπλοκής μεταξύ των αλλοδαπών.

Πηγή Φωτο: www.patrastimes.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα