Πάτρα: Ελεύθεροι οι 5 συλληφθέντες για τον τραυματισμό 6χρονου σε αγώνα καρτ

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι πέντε συλληφθέντες, τα 4 μέλη της διοργανώτριας αρχής των καρτ στην Πάτρα και ο οδηγός που φέρεται να τραυμάτισε τον 6χρονο - Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλειας

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι πέντε συλληφθέντες, που πέρασαν νωρίτερα την πόρτα του εισαγγελέα, με την αυτόφωρη διαδικασία για το αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια και από υπόχρεο. Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για τα 4 μέλη της διοργανώτριας αρχής των καρτ στην Πάτρα,

αλλά και τον οδηγό που φέρεται να τραυμάτισε τον 6χρονο.

Σύμφωνα tempo24.news, η δικογραφία επιστρέφει στην Αστυνομία προκειμένου να συνεχιστεί η προανάκριση με τη διενέργεια περαιτέρω έρευνας και τη συγκέντρωση στοιχείων, ενώ στη συνέχεια ο εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν θα υπάρξουν διώξεις.

Σημειώνεται πως διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, στο Ρίο - με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις - παραμένει το 6χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα που παρακολουθούσε αγώνες καρτ στο κέντρο της Πάτρας.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του, τα επόμενα 24ωρα κρίνονται ως κρίσιμα, αν και είναι ιδιαίτερα σημαντικό το ότι η αξονική/μαγνητική τομογραφία δεν έδειξε εσωτερικό αιμάτωμα στο κεφάλι: «Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο αιμάτωμα και δεν θα χρειαστεί χειρουργείο. Είμαστε αισιόδοξοι και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να επιστρέψει ο μικρός Φώτης στην οικογένειά του», ανέφερε, μιλώντας στο thebest.gr, ο διευθυντής της ΜΕΘ «Παίδων», Ανδρέα Ηλιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, Ελεύθεροι, 6χρονου,patra, eleftheroi, 6chronou