Πατούλης προς Τσίπρα: Σεβαστείτε το περιβάλλον - Κατεβάστε τις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ

Παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ζητά με επιστολή του ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης για να απομακρυνθούν από τους δρόμους οι αφίσες για το φεστιβάλ νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που ολοκληρώθηκε χθες.

Ο Γ. Πατούλης στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα αναφέρεται στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας να περιορίσει την αφισορύπανση στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, επισημαίνοντας ότι το ίδιο διάστημα οι δρόμοι της Αθήνας γέμισαν εκ νέου με εκατοντάδες αφίσες για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο φεστιβάλ νεολαίας του κόμματος στο Γουδί. 

Στην επιστολή του αυτή, ο Περιφερειάρχης ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει «εντολή σε αυτούς που ανάρτησαν τα εκατοντάδες banners του κόμματός του, να τα αποκαθηλώσουν, ώστε να μην επιβαρυνθούν μέσα των δήμων ή της Περιφέρειας».
Ο ίδιος χαρακτηρίζει την ενέργεια αυτή ως «ελάχιστη πράξη σεβασμού απέναντι στο περιβάλλον και στους πολίτες» και διευκρινίζει ότι δεν είναι στην πρόθεση της διοίκησης της Περιφέρειας η αντιπαράθεση με τα πολιτικά κόμματα.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα