Πατέρας φοιτήτριας: «Κυκλώματα εκβιαστών στη Ρόδο εκμεταλλεύονται τα κορίτσια που πάνε για σπουδές»

Σε καταγγελία για την ύπαρξη κυκλωμάτων στη Ρόδο που εκμεταλλεύονται τα κορίτσια που φτάνουν στο νησί για να σπουδάσουν, προχώρησε ο πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τοπαλούδης, μιλώντας στη «Ροδιακή» κάνει λόγο για κύκλωμα που δρα στο νησί και εκμεταλλεύεται κορίτσια που φτάνουν στη Ρόδο για να σπουδάσουν από απομακρυσμένες περιοχές. Μάλιστα αναφέρει ότι το κύκλωμα αυτό, βιάζει και εκβιάζει νεαρά κορίτσια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τοπαλούδη: «Τώρα δεν ξέρω τι άλλα «κυκλώματα» πιθανόν

να υπάρχουν στη Ρόδο τα οποία προσπαθούν να πλησιάσουν κοριτσάκια τέτοιας ηλικίας. Και έχω ακούσει, μου έχουν μεταφέρει, ότι έχουν γίνει και άλλες απόπειρες, δεν ξέρω αυτό θα το διασταυρώσετε εσείς. Αλλά είναι κρίμα και άδικο να χάνονται τέτοιες ζωές! Να βιάζονται και εκβιάζονται κοριτσάκια σαν την κόρη μου τα οποία στέλνονται μόνα τους να σπουδάζουν στο όμορφο νησί μας.

Και ειλικρινά όχι μόνο αυτοί οι άνθρωποι σπιλώνουν την ψυχούλα της κόρης μου, αλλά αμαυρώνουν και την προσπάθεια των Ροδιτών και της συντριπτικής τους πλειοψηφίας, οι οποίοι μας αγκάλιασαν μαζί με τον αδελφό μου όταν ήμασταν αυτές τις ημέρες με τον καλύτερο τρόπο.

Να σας πως τι; Ότι οι άνθρωποι που ήρθαν από τη μεταφορική και κουβαλούσαν τα πράγματα της κόρης μου, έκλαιγαν; Στο ξενοδοχείο ο άνθρωπος δεν πήρε χρήματα είναι λέει, το ελάχιστο δυνατόν, έκλαιγαν όλες οι γυναίκες περισσότερο από εμένα, άνθρωποι απλοί που μας συναντούσαν στο δρόμο μας λυπούνταν;

Άρα λοιπόν πρέπει όλη η κοινωνία της Ρόδου να προσπαθήσει κάποιο «απόστημα» που ενδεχομένως δεν ξέρω αν είναι ένα ή περισσότερα, αυτό το «απόστημα», αυτό το «κύκλωμα» που βιάζει και εκβιάζει αθώα κορίτσια όπως το δικό μας, τα οποία εκμεταλλεύονται αυτοί οι άνθρωποι κατά το χειρότερο τρόπο γιατί ίσως και να απειλούν τις ζωές τους, ίσως με τα βίντεο ίσως δεν ξέρω τι, φοβούνται και ειδικά αυτά που είναι συνεσταλμένα φοβούνται να μιλήσουν και στους γονείς του.

Ειλικρινά θέλω να πω να προσέχουν οι γονείς των παιδιών αυτής της ηλικίας πάρα πολύ όταν τα στέλνουν σε μέρη μακρινά. Και η τελική δικαίωση θα είναι δικαίωση όχι μόνο για την ψυχή της κόρης μου και ολόκληρη την οικογένειά μου αλλά για ολόκληρο το νησί!».

Keywords
Τυχαία Θέματα