Πας διακοπές; Τα λάθη που κάνεις όταν κλειδώνεις το σπίτι σου

Από τα ξεκλείδωτα παράθυρα μέχρι τα εκτεθειμένα κλειδιά του σπιτιού, αυτά είναι τα μεγαλύτερα λάθη που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια μας.

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι σημαντική. Υπάρχουν λίγα πράγματα πιο σημαντικά από το σπίτι μας και αυτά τα πιο σημαντικά είναι οι άνθρωποι που ζουν μέσα σε αυτό. Ωστόσο ένα σύστημα οικιακής ασφάλειας μπορεί να προστατεύσει το σπίτι μας και ό,τι υπάρχει μέσα σε αυτό, λειτουργώντας ως πραγματικός αποτρεπτικός παράγοντας για την εγκληματικότητα.

Στην πραγματικότητα, μια μελέτη του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας έδειξε ότι το 83% των διαρρηκτών

ελέγχουν τα σπίτια για συναγερμούς πριν διαρρήξουν και οι περισσότεροι είπαν ότι η παρουσία ενός συστήματος ασφαλείας θα είχε αλλάξει γνώμη σχετικά με την εισβολή.

Δεδομένων όλων αυτών, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να θέσουμε το σπίτι μας σε κίνδυνο. Κι ενώ μπορεί να πιστεύουμε ότι έχουμε λάβει μέτρα για να ασφαλίσουμε το σπίτι μας, υπάρχουν κοινά λάθη που κάνουμε που μπορεί να μας κάνουν πιο ευάλωτους από όσο πιστεύουμε. Ποια είναι όμως τα κοινά λάθη που κάνουμε οι περισσότερες; Ειδικοί μιλήσαν στο CNET και μας λένε τι πρέπει να κάνουμε και πώς να τα αποφύγουμε.

1. Αποτυχία κλειδώματος παραθύρων ή θυρών

#ΔΙΑΚΟΠΕΣ #ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ #ΚΛΕΙΔΩΜΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα