Παραμένει το black out σε πολλές περιοχές, 3.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα

Σε κατάσταση συσκότισης παραμένουν ακόμη πολλές περιοχές, λόγω της κακοκαιρίας "Ελπίς", που έπληξε τη χώρα μας.

Η ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει συνεχώς για την πορεία της αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στο Δίκτυο Ηλεκτρικής Ενέργειας από την κακοκαιρία «Ελπίς».

Επισημαίνει ότι τα συνεργεία συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά, στοχεύοντας στην πλήρη επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών.

Συγκεκριμένα, οι ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης επηρεάζουν αυτήν την ώρα 3.000 νοικοκυριά, έναντι 200.000 περίπου που είχαν

μείνει χωρίς ρεύμα τη Δευτέρα, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, αυτή την ώρα συνεχίζονται οι εργασίες σε 4 γραμμές στις περιοχές Κάτω Σούλι, Γραμματικό, Σχοινιά και Πικέρμι ενώ ταυτόχρονα τα συνεργεία συνεχίζουν εργασίες αποκατάστασης σε πλήθος μεμονωμένων βλαβών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ επαναλαμβάνει τη σύσταση σε όσους καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στο 800 400 4000, 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr)

Εώς αυτή την ώρα υπάρχουν μεμονωμένες βλάβες σε όλη την Αττική. Ακόμη και χωρίς περιορισμένο ρεύμα βρίσκονται μικρά τμήματα των γραμμών, κυρίως σε Γραμματικό, Καλέτζι και Κάτω Σούλι

Keywords
Τυχαία Θέματα