Παραμένει στη ΝΔ η δυσφορία με το ζεϊμπέκικο Πατούλη: Κινητικότητα στο Μαξίμου και αποφάσεις από Δευτέρα

Έντονη παραμένει η κινητικότητα του Μαξίμου σε σχέση με την περιφέρεια Αττικής μετά το ζεϊμπέκικο Πατούλη που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια της κυβέρνησης.

Εντονότατη παραμένει η ενόχληση από στελέχη της ΝΔ για τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή τον περιφερειάρχη Αττικής,

Γιώργο Πατούλη να χορεύει στο πλαίσιο εκδήλωσης για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, στο Ζάππειο.

Η απολογία Πατούλη δεν φαίνεται να πείθει το Μαξίομού, ενώ εντονη είναι το μεσημέρι του Σαββάτου η φημολογία για τετ α τετ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου - πληροφορίες, ωστόσο, οι οποίες για την ώρα, δεν επιβεβαιώνονται από συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Αυτό που σημειώνουν στελέχη της Πειραιώς είναι πως αυτή την στιγμή δεν έχει «κλειδώσει» τίποτα, ενώ αφήνουν να εννοηθεί πως ό,τι είναι να γίνει θα είναι από Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη επαφή συνεργατών του πρωθυπουργού με τον δήμαρχο Γλυφάδας για το ζήτημα μιας ενδεχόμενης υποψηφιότητας στην περιφέρεια έγινε χθες το απόγευμα, μετά την γνωστοποίηση της έντονης ενόχλησης που έχει προκαλέσει στη ΝΔ η εικόνα με το ζεϊμπέκικο του κ. Πατούλη στην εκδήλωση στο Ζάππειο, την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη μεγάλες πυρκαγιές.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που διαφαίνεται με βάση τα έως τώρα δεδομένα είναι πως όλα παραμένουν ανοιχτά σε σχέση με την απόφαση της ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής.

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΠΑΤΟΥΛΗΣ #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ #ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ_ΑΤΤΙΚΗΣ #ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Παραμένει, Πατούλη, Κινητικότητα, Μαξίμου, Δευτέρα,paramenei, patouli, kinitikotita, maximou, deftera