Παραμένει και τώρα το απαγορευτικό απόπλου

Σε ισχύ παραμένει και τωρα το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες εξακολουθούν να δημιουργούν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου και που φθάνουν κατά τόπους τα 9 με 10 μποφόρ.

Σε ισχύ

παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα-Αιδηψός, Βόλος-Σποράδες, Καβάλα-Πρίνος, Κεραμωτή-Λιμένας Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Oι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Το Dikaiologitika News επικοινώνησε με λιμεναρχεία και τουριστικούς πράκτορες και πήρε τις εξής πληροφορίες σχετικά με την άρση του απαγορευτικού απόπλου:

Aπό το λιμεναρχείο της Χίου μας είπαν πως το απαγορευτικό θα παραμείνει καθ΄ολη την διάρκεια της σημερινής ημέρας ενώ καθώς αναμένεται οι συνθήκες να γίνουν πιο ευνοϊκές από αύριο τα ξημερώματα, τα πρώτα δρομολόγια εκεί θα ξεκινήσουν στις 04.15 αν δεν υπάρξει κάποια νεότερη απαγόρευση.

Από το λιμεναρχείο της Κύμης μάς είπαν ότι εκεί το απαγορευτικό θα παραμείνει σε κάθε περίπτωση μέχρι αύριο, 31/12, στις 12.00  όπου και εκείνη την ώρα θα υπάρξουν νέες οδηγίες.

Από το λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης οι πληροφορίες λένε ότι το απαγορευτικό απόπλου θα ισχύειο τουλάχσιτον σήμερα μέχρι το τέλος της ημέρας. 

Τέλος, κεντρικό τουριστικό πρακτορείο στον Πειραιά μάς είπε ότι το απαγορευτικό θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι αύριο στις 10.00. Η πληροφόρηση που έχουν ως τώρα οι πράκτορες στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας είναι πως αύριο το πρωί στις 10.00 το απαγορευτικό θα αρθεί.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα