Παρακολουθήστε LIVE τους σεισμούς σε όλη τη χώρα

Σε αναμένα κάρνουνα οι κάτοικοι της Ηλείας με τη συχνή σειμική δραστηριότητα των τελευταίων ημερών. Δείτε LIVE την σεισμική δραστηριότητα σε όλη τη χώρα.

Εντονη ανησυχία στους κατοίκους της Ηλείας και όχι μόνο, έχουν προκαλέσει οι αλλεπάληλοι σεισμοί των τελευταίων ημέρων στην περιοχή της Κυλλήνης, με τελευταίο αυτόν στην Ανδραβίδα.

Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθούν οι σεισμολόγοι την

σεισμική ακολουθία που εξελίσσεται εδώ και λίγες ηµέρες στην περιοχή της Ηλείας και ιδίως στην Κυλλήνη, αλλά και νοτιοδυτικά της Ανδραβίδας, όπου χθες σηµειώθηκαν νέοι σεισμοί, µε µεγαλύτερο µέγεθος τα 4,2 Ρίχτερ.

Ο καθηγητής σεισμολογίας, Ακης Τσελέντης, εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος για την σεισμική δόνηση στην περιοχή, ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου προς την πολιτεία για την περιοχή, αναφέροντας πως η μετατόπιση του επίκεντρου των δονήσεων προς την Ηλεία, η έντονη διέγερση της περιοχής σε συνδυασμό με τα σήματα που έχει λάβει και αναλύσει η ομάδα ΒΑΝ, δεν του επιτρέπουν ν σαν επιστήμονα να σιωπά.

Από την πλευρά του ο Ευ.Λέκκας σε δηλώσεις του εμφανίστηκε καθησυχαστικός σημειώνοντας πως δεν διαφαίνεται κάποια αρνητική εξέλιξη, καθώς οι πιθανότητες να εξελιχθεί το φαινόμενο αρνητικά είναι πάρα πολύ μικρές.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε live την σεισμική δραστηριότητα και να πληροφορηθείτε τους σεισμούς που συμβαίνουν στον Ελλαδικό χώρο με ανανέωση λίγων λεπτών.

Ο χάρτης με την live εξέλιξη των σεισμών στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα