Παραιτήθηκε ο διοικητής της Αεροπορίας Στρατού (βίντεο)

Ο διοικητής της Αεροπορίας Στρατού, υποστράτηγος Γιώργος Κουμεντάκης υπέβαλε την παραίτησή του και παραμένει αδιευκρίνιστο εάν αυτή η εξέλιξη έχει σχέση με την απόφαση για τη μετάθεση του σε θέση υποδεέστερη ή εάν σχετίζεται με το πώς επιχείρησαν τα στρατιωτικά ελικόπτερα «Chinook» στην κατάσβεση των φωτιών στη χώρα.

Την παραίτησή του υπέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας (09/08) ο διοικητής της Αεροπορίας Στρατού, υποστράτηγος Γιώργος Κουμεντάκης και παραμένει αδιευκρίνιστο εάν αυτή η εξέλιξη συνδέεται με την απόφαση για τη μετάθεση του σε θέση υποδεέστερη.

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως η παραίτηση σχετίζεται με το πώς επιχείρησαν τα στρατιωτικά ελικόπτερα «Chinook» στην κατάσβεση των φωτιών στη χώρα τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Πεντάγωνο, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, συνεκλήθη υπό τον στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας ανώτατο στρατιωτικό συμβούλιο προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευθύνες γύρω από τη συμμετοχή των στρατιωτικών ελικοπτέρων «Chinook» στην κατάσβεση των καταστροφικών φωτιών που μαίνονται στη χώρα.

Υπάρχουν, πάντως, και άλλες πληροφορίες που υπογραμμίζουν ότι ο Γιώργος Κουμεντάκης είχε υποβάλει την παραίτησή του ημέρες πριν από τις τελευταίες εξελίξεις.

{https://www.youtube.com/watch?v=76heqdHUW88}

Keywords
Τυχαία Θέματα