Παραιτήθηκε μετά το σάλο ο 80χρονος διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας

Εν μέσω πυρών του ΣΥΡΙΖΑ για τους πρόσφατους διορισμούς σε νοσοκομεία, έγινε πριν από λίγο γνωστή η παραίτηση του Κωνσταντίνου Πατέρα.Ο ίδιος είχε διοριστεί διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Λίγη ώρα μετά τις βολές ΣΥΡΙΖΑ για τους πρόσφατους διορισμούς σε νοσοκομεία, έγινε γνωστή η παραίτηση του Κωνσταντίνου Πατέρα.Ο ίδιος είχε διοριστεί διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, προκαλώντας

έντονες αντιδράσεις λόγω της προχωρημένης ηλικίας του.

Ο 80χρονος παραιτήθηκε την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «όργιο ρουσφετιών» και ζητά την αποπομπή του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Όπως μετέδωσε το larissanet.gr, ο πρώην γυμνασιάρχης είχε κατέβει υποψήφιος με τη ΝΔ, τους ΑΝΕΛ και το ΛΑΟΣ κατά το παρελθόν. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές, στην Αγγλία, ενώ είχε διδάξει και στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ως καθηγητής με το Ν.407.

Μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων, ο κ. Πατέρας είχε δηλώσει πως θα κρατούσε τον μισθό του διοικητή κι όχι τη σύνταξη.

Σήμερα η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον υπουργό Βασίλη Κικίλια.

Ανακοίνωση ΚΙΝΑΛ 

Η ανακοίνωση των νέων Διοικητών των Νοσοκομείων είναι η άλλη μια απόδειξη για το πώς αντιλαμβάνεται παραδοσιακά η ΝΔ την Δημόσια Διοίκηση. Πελατειακές σχέσεις, αδιαφάνεια, κομματικοί φίλοι και λοιποί συγγενείς...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιλαμβάνεται τη Δημόσια Υγεία ως ένα ακόμα πεδίο διευθετήσεων ανειλημμένων υποχρεώσεων απέναντι στα «γαλάζια» παιδιά κάθε ηλικίας!

Άριστοι στις παλιές πρακτικές με τους αρεστούς!

Δείτε επίσης:

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Η δεξαμενή των αρίστων και το καλάθι των αχρήστων - Ιδού τα ρουσφέτια

Keywords
Τυχαία Θέματα