Παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΚΟ της ΝΔ ο Σπύρος Καπράλος

Την παύση των καθηκόντων του Σπύρου Καπράλου από διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ στη Βουλή ανακοίνωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, ο κ. Καπράλος ζήτησε ο ίδος να απαλλαγεί από τα καθήκοντά του. Ακόμη από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

τονίζεται ότι «η Νέα Δημοκρατία τον ευχαριστεί για την προσφορά του σε διευθυντικές θέσεις του Κόμματος την τελευταία εξαετία και εξυπακούεται ότι ο κ. Σπύρος Καπράλος παραμένει στην πρώτη γραμμή για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2012 ο Σπύρος Καπράλος υπήρξε διάδοχος του Γιώργου Μουρούτη στη θέση του διευθυντή στο Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επί εποχής Αντώνη Σαμαρά, και διετέλεσε στενός συνεργάτης του Μεσσήνιου πολιτικού και πρώην πρωθυπουργού.

Μετά την ανάληψη της ηγεσίας της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Ιανούαριο του 2016 ο κ. Καπράλος ορίστηκε στη θέση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Μια θέση που μέχρι εκείνη τη στιγμή κατείχε ο επίσης σαμαρικός Νίκος Τσιούτσιας.

Τέλος, όπως φημολογείται η κίνηση αυτή του κ. Καπράλου συνδέεται με την επικείμενη συμμετοχή του στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια της ΝΔ στο νομό Φθιώτιδας στις επόμενες εκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα