ΠΑΟΚ: Συμφώνησε σε όλα με τον Ολιβέιρα

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα, τα βρήκε σε όλα με τον ΠΑΟΚ και πλέον θα αγωνίζεται με τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει μια ακόμα μεταγραφή για την φετινή σεζόν, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά συμφώνησε σε όλα με τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, απάντησε θετικά στην τελευταία πρόταση των Κυπελλούχων Ελλάδας για να υπογράψει στην ομάδα, την ώρα που όλα έδειχναν ότι υπάρχει στασιμότητα στην περίπτωσή του.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει η απαραίτητη ανταλλαγή συμβολαίων και εγγράφων και στη συνέχεια ο Πορτογάλος θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί.

Τις επόμενες ημέρες η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας κι έτσι όσο πιο σύντομα γίνει η ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων τόσο πιο πιθανό θα είναι να ταξιδέψει με τους νέους του συμπαίκτες ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Στις λεπτομέρειες του συμβολαίου, ο Πορτογάλος θα λαμβάνει 950.000 ευρώ ετησίως, ενώ υπέγραψε για 2+1 χρόνια. Παράλληλα, στη συμφωνία θα μπει και ρήτρα, η οποία ακόμα δεν έχει οριστεί επακριβώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα