ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1: Δύο αμυντικοί έκριναν το ντέρμπι!

Χάρη στα τέρματα των Ίνγκασον και Μπα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στο -10 από τους φιλοξενούμενους.

Έτσι ο Δικέφαλος έχασε μεγάλη ευκαιρία ώστε να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Ολυμπιακός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, με τη μία τελική φάση που έκανε προς την εστία του ΠΑΟΚ

στο δεύτερο ημίχρονο. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη στο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε μερικές ημέρες και αν δεν έχει καμία από τις δύο ομάδες βαθμολογική απώλεια, θα μπορεί να φτάσει τη διαφορά από τους Θεσσαλονικείς στο +13 και ουσιαστικά θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Στα του αγώνα, μόλις στο 2ο λεπτό ο ΠΑΟΚ απείλησε την εστία του Ολυμπιακού. Ο Σβαμπ έκανε την κούρσα από τα αριστερά, ο Σεμέδο έκανε λάθος εκτίμηση της φάσης με τον άσο του ΠΑΟΚ να κάνει το γύρισμα, ωστόσο ο Μουργκ δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα με το πλασέ που επιχείρησε και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Διαβάστε περισσότερα στο overfm

Keywords
Τυχαία Θέματα