ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 3-2: Φοβερός πρώτος τελικός και προβάδισμα τίτλου για τον «δικέφαλο του Βορρά»

Με εξαιρετικό Ούντρις, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 σετ του Παναθηναϊκού (28-26, 25-20, 22-25, 22-25, 15-9) και πήρε τη νίκη στον πρώτο τελικό του League Cup.

Όλα όμως θα κριθούν στο ΟΑΚΑ στις 19:15 της Παρασκευής

13 Μαΐου, στη ρεβάνς με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ ώστε ο νικητής να κατακτήσει το «νταμπλ».

Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι από τις δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα τη φετινή χρονιά, με τις δύο ομάδες να υπόσχονται ένα καταπληκτικό φινάλε στη σεζόν του ελληνικού βόλεϊ.

Στα του σημερινού αγώνα, ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε 2-0 σετ αλλά τελικά επιβλήθηκε των «πράσινων» με 3-2 κι έτσι ο τίτλος θα κριθεί στην Αθήνα, στη δεύτερη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην έδρα του Παναθηναϊκού, την Παρασκευή 13 Μαΐου.

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για πρώτη φορά στην Ιστορία τους στη συγκεκριμένη διοργάνωση, σε ένα πρόωρο Σούπερ Καπ μεταξύ του Κυπελούχου ΠΑΟΚ και του πρωταθλητή Παναθηναϊκού.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε για τρίτη φορά σε τελικό του Λιγκ Καπ και διεκδικεί τον πρώτο τίτλο, ενώ οι πρωταθλητές παίζουν για δεύτερη φορά και διεκδικούν το δεύτερο τίτλο στην ιστορία του θεσμού, μετά το 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα