Παντρεύονται Πλεύρης και Σιακαβάρα: «Σύντομα στο κτήμα μου ο γάμος μας»

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Γεωργία Σακαβάρα ετοιμάζονται να παντρευτούν και να ακούσουν το «Ησαΐα, χόρευε» με δόξα και τιμή.

Η σχέση των Κωνσταντίνου Πλεύρη και Γεωργία Σιακαβάρα θα επισημοποιηθεί λίαν συντόμως με παπά και κουμπάρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα ON Time, ο γάμος θα γίνει στο σπίτι του δικηγόρου στην Παιανία ενώ το ζευγάρι αναζητά την κατοικία που θα στεγάσει τον έρωτά τους στο Παλαιό Ψυχικό.

«Η Γεωργία σημαίνει
μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν»

Σε δηλώσεις του ο Κωνσταντ΄ίνος Πλεύρης αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για το γάμο τους λέγοντας «Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό».

Η σχέση του 83χρονου νομικού με την 49χρονη ηθοποιό και τραγουδίστρια, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks», έγινε γνωστή πριν από έναν μήνα. Αρχικά το ζευγάρι επιβεβαίωσε πως έβγαιναν για φαγητό επί καθημερινής βάσης και αργότερα επιβεβαίωσε τη σχέση του, η οποία έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας. Έκτοτε, φωτογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες τους έχουν απαθανατίσει σε τρυφερά ενσταντανέ κατά τις δημόσιες εξόδους τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παντρεύονται Πλεύρης, Σιακαβάρα, Σύντομα,pantrevontai plevris, siakavara, syntoma