Πανελλήνιες 2020: Δείτε ΕΔΩ τα θέματα μαθηματικών και αρχαίων - σχολιασμός

Πανελλήνιες 2020: Σήμερα Τετάρτη 17 Ιουνίου, συνεχίζονται οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ), με τους υποψηφίους να διαγωνίζονται σε θέματα Μαθηματικών και των Αρχαίων. Δείτε τα θέματα και τον σχολιασμό

Οι μαθητές των ΓΕΛ  σήμερα, Τετάρτη 17/6, εξεταζονται σε θέματα Αρχαίων Ελληνικών (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών) και στα Μαθηματικά (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) στις Πανελλαδικές

εξετάσεις 2020.

Alert - Αυτά είναι τα θέματα Μαθηματικών και Αρχαίων στις πανελλήνιες ΓΕΛ 2020

Θέματα Μαθηματικών 2020: Απαιτητικά τα Μαθηματικά ΓΕΛ εξετάζονται όλα τα θεωρήματα και η ύλη

Την Τρίτη 16 Ιουνίου, διαγωνίστηκαν οι μαθητές των ΕΠΑΛ στο μάθημα των Νέων Ελληνικών (Γενικής Παιδείας), με το οποίο ξεκίνησαν οι εξετάσεις για τα Επαγγελματικά Λύκεια. 

Στα ΕΠΑΛ, μετά την εξέταση των Νέων Ελληνικών (16/6), θα πραγματοποιηθεί η εξέταση στα Μαθηματικά ( Άλγεβρα) στις 18/6. Στη συνέχεια, από τις 20 έως και τις 30/6 θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις στα μαθήματα ειδικότητας.

Οι Πανελλήνιες 2020 ξεκίνησαν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου για τα ΓΕΛ με το θέμα έκθεσης, μετονομασμένο βάσει του νέου τρόπου εξέτασης σε «Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία».

Ώρα έναρξης της κάθε εξέτασης είναι 08:30 (κοινή για όλους τους υποψηφίους). Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 και η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Εξαίρεση, το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο (ΕΠΑΛ), για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Λεπτό προς λεπτό οι Πανελλήνιες 2020 στο Dikaiologitika News με την συνεργασία των φροντιστηρίων Μεθοδικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα