Πανελλήνιες: Αυτά είναι τα θέματα της Άλγεβρας ΕΠΑΛ

 Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα θέματα Αλγεβρας των ΕΠΑΛ. Πανελληνίων συνέχεια σήμερα, Πέμπτη, για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων, οι οποίοι εξετάζονται στο μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα) Γενικής Παιδείας.

Ελάχιστα λεπτά μετά τιε 10:00 πμ το υπουργείο Παιδείας

ανακοίνωσε τα θέματα Άλγεβρας που διαγωνίζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Μετά το σημερινό μάθημα θα επιστρέψουν το Σάββατο με τα εξής μαθήματα: Στοιχεία μηχανών, Ανατομία-Φυσιολογία, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Με την πιο αξιόπιστη σφραγίδα των καθηγητών των φροντιστηρίων Μεθοδικό οι απαντήσεις στα θέματα Άλγεβρας για τις Πανελλήνιες 2020. Στις 10:00 πμ το υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει τα τελευταία θέματα Γενικής Παιδείας για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ. Με μιια πρώτη άποψη τα θέματα των Μαθηματικών (άλγεβρα) για τα ΕΠΑΛ είναι κλιμακούμενης δυσκολίας και σε όλη την ύλη.

Πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα των ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ
Για τα θέματα 'ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (Αλγεβρα)' πατήστε εδώ.

Το Dikaiologitika News θα καλύψει λεπτό προς λεπτό τις εξετάσεις για όλα τα μαθήματα και θα παρουσιάζει τα θέματα και σε συνεργασία με το φροντιστήριο Μεθοδικό θα παρουσιάζει πρώτα τις απαντήσεις στα θέματα όλων των μαθημάτων.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά την περίοδο των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 (από τις 15-6-2020 έως και τις 13-7-2020):
Απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου. Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού, η είσοδος δικαστικών επιμελητών από τις 12:00 έως και τις 14:00, καθώς επίσης οι επείγουσες παραδόσεις ταχυμεταφορών (courier) για υπηρεσίες πρωτοκόλλου οι οποίες θα διεκπεραιώνονται με τη συνδρομή υπαλλήλου του Κεντρικού Πρωτοκόλλου, έξω στην Πύλη τις ίδιες ώρες (12:00 – 14:00).

Συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr.

Καλή επιτυχία σε Όλους τους υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων

Keywords
Τυχαία Θέματα