Πανελλήνιες 2023: Αυτά είναι τα θέματα Χημείας, Λατινικών και Πληροφορικής σήμερα

Οι Πανελλήνιες 2023 για τους υποψηφίους των ΓΕΛ συνεχίζονται σήμερα με θέματα Λατινικών, Χημείας και Πληροφορικής. Είναι το προτελευταίο μάθημα κατεύθυνσης καθώς ήδη έχουν διαγωνιστεί σε Έκθεση και Αρχαία.

Το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τα θέματα των Πανελληνίων 2023 λίγα λεπτά μετά τις 10 π.μ. ενώ η εξέταση θα ξεκινήσεις στις 8:30 το πρωί. Σχεδόν αμέσως το Dnews σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Μεθοδικό

θα ανεβάσουν τις απαντήσεις στα μαθήματα και έναν πρώτο σχολιασμό προκειμένου οι υποψήφιοι να γνωρίζουν πως τα πήγαν.

Πανελλήνιες - Βγήκαν τα θέματα

Πανελλήνιες 2023: Αυτά είναι τα θέματα Λατινικών, Χημείας, Πληροφορικής ΓΕΛ

Οι Πανελλήνιες 2023 ολοκληρώνονται την Δευτέρα για τα τέσσερα υποχρεωτικά μαθήματα ενώ μέχρι τέλος Ιουνίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Ταυτόχρονα, αρχές Ιουλίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων. Μάλιστα για πρώτη φορά φέτος θα γίνει προσπάθεια οι βάσεις να ανακοινωθούν νωρίτερα από ποτέ και συγκεκριμένα στο τέλος Ιουλίου.

Σε κάθε περίπτωση το Dnews θα είναι παρών, θα ανεβάζει πρώτα τα θέματα των πανελληνίων. Πρώτοι εδώ θα διαβάσετε την ημερομηνία που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και οι βάσεις ενώ θα είναι δίπλα και στους υποψήφιους φοιτητές για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους.

Μέχρι Δευτέρα, 17 Ιουλίου, θα έχουν διορία οι υποψήφιοι να υποβάλουν το Μηχανογραφικό 2023 για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ ή το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ.) για την εισαγωγή τους σε Δημόσια ΙΕΚ.

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2023 #ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2023 #ΛΑΤΙΝΙΚΑ #ΧΗΜΕΙΑ #ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ #ΓΕΛ #ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα