Πανελλήνιες 2023: Θέματα νεοελληνικής γλώσσας και θέμα έκθεσης ΓΕΛ σήμερα 2/6

Ομαλά ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα στις πανελλήνιες ΕΠΑΛ με το θέμα έκθεσης στη Νεοελληνική Γλώσσα. Όπως είχε προαναγγείλει το Dnews, είδατε πρώτοι τόσο τα θέματα που έπεσαν όσο και τις σωστές απαντήσεις.

Πανελλήνιες 2023: Σε λίγο ο αγώνας συνεχίζεται, αυτή

τη φορά για τους υποψηφίους των ΓΕΛ οι οποίοι διαγωνίζονται και αυτοί στην Έκθεση.

Και σημερα 2/6 το Dnews θα βρίσκεται έξω από σχολεία, μεταφέροντας το κλίμα από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Dnews καθώς θα ανέβει αμέσως το θέμα έκθεσης στη Νεοελληνική Γλώσσα ενώ λίγο αργότερα η συνεργασία με το Μεθοδικό θα σας δώσει τις σωστές απαντήσεις σε κάθε ένα από τα θέματα που έπεσαν.

Πανελλήνιες 2023: Αυτό είναι το θέμα έκθεσης ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2023: Τι ώρα θα μάθουμε απο το υπουργείο Παιδείας το θεμα έκθεσης ΓΕΛ

Δειτε εδω

Πανελλήνιες 2023 ΓΕΛ: Δείτε πρώτοι από Dnews και Μεθοδικό το θέμα έκθεσης και τις απαντήσεις

Τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, οι υποψήφιοι κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της εξέτασης, επιτρέπεται να έχουν στυλό μόνο ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλε), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό.

Απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές και οποιαδήποτε άλλα ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή λήψης πληροφοριών ή επικοινωνίας.

Γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζομένου και δεν είναι απαραίτητο να έχουν άλλο αποδεικτικό στοιχείο (ταυτότητα ή διαβατήριο).

Σε περίπτωση κατά την οποία εξεταζόμενος, κατά την προσέλευσή του στο Εξεταστικό Κέντρο, φέρει μαζί του κινητό τηλέφωνο, θα το παραδίδει στον Πρόεδρο της Επιτροπής Ε.Κ., ο οποίος θα το φυλάσσει σε ειδικό χώρο.

Μετά τη λήξη της εξέτασης, ο υποψήφιος θα παραλαμβάνει το κινητό του και θα αποχωρεί. Πριν την είσοδο στις αίθουσες πρέπει ο πρόεδρος της Επιτροπής του Ε.Κ. να υπενθυμίζει στους υποψηφίους την υποχρέωσή τους να παραδίδουν τα κινητά τους και ότι η κατοχή κινητού (έστω και απενεργοποιημένου) μέσα στην αίθουσα συνιστά επαρκή λόγο μηδενισμού τους.

Τόσο κατά την παράδοση όσο και κατά την παραλαβή του κινητού, ο υποψήφιος θα υπογράψει σε ειδική κατάσταση ενώπιον του προέδρου της Επιτροπής Ε.Κ ότι αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη της παράδοσης και παραλαβής του κινητού του.

Τα ανωτέρω ισχύουν επίσης για τους επιτηρητές, το βοηθητικό προσωπικό και τους λοιπούς εμπλεκόμενους σε κάθε Εξεταστικό Κέντρο, καθώς επίσης και για υποψήφιους με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Επίσης, απαγορεύεται η γνωστοποίηση των θεμάτων σε οποιονδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο. Τα θέματα θα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ.

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2023 #ΘΕΜΑ_ΕΚΘΕΣΗΣ_2023 #ΓΕΛ #ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ__ΓΛΩΣΣΑ #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ #ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ_ΣΤΟ_ΘΕΜΑ_ΕΚΘΕΣΗΣ_2023 #ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ_ΣΤΟ_ΘΕΜΑ_ΕΚΘΕΣΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανελλήνιες 2023 ΓΕΛ, Πρεμιέρα, Νεοελληνική Γλώσσα,panellinies 2023 gel, premiera, neoelliniki glossa