Πανελλήνιες 2022: Συνεχίζεται η μάχη των ΕΠΑΛ με ΑΟΘ και υπολογιστές

Στη μάχη των πανελλήνιων 2022 για μια ακόμη ημέρα οι μαθητές των ΕΠΑΛ εξετάζονται σε τέσσερα ειδικά μαθήματα και συγκεκριμένα ΑΟΘ, υπολογιστές, γεωργία και ανατομία

Συνεχίζονται σήμερα, Τρίτη 7 Ιουνίου οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 με τη «σκυτάλη»

να παίρνουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, οι οποίοι εξετάζονται στα μαθήματα της Ανατομίας-Φυσιολογίας ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Σήμερα Τρίτη, 7 Ιουνίου, εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις πανελλαδικές εξετάσεις 2022, σε Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Ως ώρα έναρξης ορίζεται η 8.30 π.μ. κοινή για τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ.

Η επόμενη εξέταση για τους υποψηφίους των ΓΕΛ είναι την Τετάρτη, 8 Ιουνίου, με Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική. Οι Πανελλαδικές ολοκληρώνονται στις 10 Ιουνίου για τους μαθητές των ΓΕΛ και στις 17 Ιουνίου για τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εξεταζόμενοι και εξεταστές πρέπει να φορούν την προστατευτική μάσκα.

Ο κάθε υποψήφιος για κάθε σχολή θα έχει διαφορετικά μόρια, γιατί ο συντελεστής βαρύτητας της Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ) είναι διαφορετικός σε κάθε σχολή, καθώς κάθε τμήμα μπορεί να ορίσει τους δικούς του συντελεστές βαρύτητας για κάθε μάθημα.

Το Dnews λίγο μετά τις 10 π.μ όπως πάντα σε συνεργασία με το Μεθοδικό θα δημοσιεύσει τα θέματα και τις απαντήσεις και για τα τέσσερα θέματα ΕΔΩ

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΕΠΑΛ #ΑΟΘ #ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ #ΜΑΘΗΜΑΤΑ #ΑΝΑΤΟΜΙΑ #ΓΕΩΡΓΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανελλήνιες 2022, Συνεχίζεται, ΕΠΑΛ, ΑΟΘ,panellinies 2022, synechizetai, epal, aoth