Πανελλήνιες 2021: Δείτε όλες τις ειδικότητες για το μηχανογραφικό των δημοσίων ΙΕΚ

Τις ειδικότητες του παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή καταρτιζόμενων στα Δημόσια ΙΕΚ που εισάγονται πλέον με τις Πανελλήνιες 2021 καθορίζει με απόφαση του το υπουργείο Παιδε΄ίας

Σύμφωνα με την απόφαση καθορίζονται για τις Πανελλήνιες 2021, οι ειδικότητες και ο αριθμός των εισακτέων ανά Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης και ειδικότητα στα δημόσια ΙΕΚ., για τους τελειόφοιτους και

τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις για το σχολικό έτος 2020-2021 οι οποίοι υποβάλλουν παράλληλο μηχανογραφικό δελτίο ως ακολούθως:

Κάθε υποψήφιος στις πανελλήνιες 2021 δεν έχει περιορισμό στο πλήθος επιλογών ΙΕΚ και ειδικοτήτων που δύναται να επιλέξει κατά τη συμπλήρωση του παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου.

Ο τρόπος κατάρτισης των πινάκων κατάταξης και τα κριτήρια επιλογής καθορίζονται στον Κανονισμό Λειτουργίας των δημοσίων ΙΕΚ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας εισάγονται όλοι οι υποψήφιοι που ισοβαθμούν.

Οι εγγραφές των επιτυχόντων θα πραγματοποιηθούν κατά το πρώτο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου 2021. Λεπτομέρειες για την διαδικασία εγγραφής και οι ημερομηνίες εγγραφών θα ανακοινωθούν από τη Διεύθυνση Εφαρμογής Επαγγελματικής Κατάρτισης για τα ΙΕΚ αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και από τις αντίστοιχες αρμόδιες υπηρεσίες για τα ΙΕΚ των άλλων Υπουργείων, μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των εισακτέων στα ΑΕΙ και τα ΙΕΚ.

Αναλυτικά όλες οι ειδικότητες για τα Δημόσια ΙΕΚ και τις Πανελλήνιες 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα