Πανελλήνιες 2021: Δείτε τα θέματα βιολογίας, αρχαίων και μαθηματικών

Ανακοινώθηκαν στην ειδική σελίδα του Υπουργείου Παιδείας τα θέματα αρχαίων, μαθηματικών και βιολογίας για τις πανελλήνιες εξετάσεις 2021. Σε λίγη ώρα οι λύσεις και οι απαντήσεις από το Dnews σε συνεργασία με το φροντιστήριο Μεθοδικό.

Συνέχεια στις πανελλήνιες 2021 σήμερα 16 Ιουνίου με τα πρώτα μαθήματα κατεύθυνσης για τα ΓΕΛ. Οι μαθητές των Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάζονται με

θέματα στα αρχαία ελληνικά, οι μαθητές των θετικών σπουδών και σπουδών οικονομίας και πληροφορικής στα Μαθηματικά ενώ, τέλος οι μαθητές των σπουδών υγείας εξετάζονται στη Βιολογία.

Όλες οι απαντήσεις πανελληνίων ΓΕΛ

Απαντήσεις και λύσεις μαθηματικών πανελληνίων 2021
Απαντήσεις και λύσεις βιολογίας πανελληνίων 2021
Απαντήσεις αρχαίων πανελληνίων 2021

Λίγο μετά τις 10:00 το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε στην ειδική σελίδα τα θέματα που πήραν στα χέρια τους οι υποψήφιοι και διαγωνίζονται αυτή την στιγμή και το Dnews σας τα παρουσιάζει αναλυτικά:

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος "ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος "ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ" πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος "ΒΙΟΛΟΓΙΑ" πατήστε εδώ

Σχολιασμός από την Ηρώ Μαρκάκη του Μεθοδικό

Με εξέταση στο μάθημα αυξημένης βαρύτητας για όλους τους προσανατολισμούς συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις: Μαθηματικά για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Επιστημών – 2ο Πεδίο και Οικονομίας – Πληροφορικής, Βιολογία για τους υποψηφίους του Επιστημονικού Πεδίου Υγείας και Ζωής και Αρχαία Ελληνικά για την Ομάδα Ανθρωπιστικών Επιστημών.

Συγκεκριμένα για τα Μαθηματικά Προσανατολισμού, τα θέματα είναι κλιμακούμενης δυσκολίας, με βατά ερωτήματα στις πρώτες ασκήσεις στα οποία οι προετοιμασμένοι υποψήφιοι μπορούν να ανταποκριθούν με επάρκεια. Το τελευταίο θέμα είναι απαιτητικό, παρουσιάζει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας -ειδικά το ερώτημα Δ3- και απαιτεί συνδυαστική σκέψη και πολύ καλή γνώση όλης της ύλης.

Λεπτό προς λεπτό οι εξετάσεις στα Dnews σε συνεργασία και με το κύρος των φροντιστηρίων «Μεθοδικό» θα αναρτηθούν σε λίγη ώρα από τώρα οι απαντήσεις στα θέματα βιολογίας, μαθηματικών και αρχαίων από τους καθηγητές μαθηματικών και βιολογίας και τους φιλολόγους των φροντιστηρίων Μεθοδικό ενώ θα αναρτηθούν επίσης και οι εκτιμήσεις των εκπαιδευτικών για τον βαθμό δυσκολίας των θεμάτων.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο που σκυτάλη παίρνουν οι υποψήφιοι των επαγγελματικών λυκείων οι οποίοι θα εξεταστούν στα Μαθηματικά (Άλγεβρα).

Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές

Keywords
Τυχαία Θέματα