Πανελλήνιες: Αυτό είναι το θέμα έκθεσης 2020 - Οι απαντήσεις στην Νεοελληνική Γλώσσα στο Dikaiologitika news

Πανελλήνιες 2020: Ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου οι Πανελλήνιες εξετάσεις για τους υποψηφίους ΓΕΛ με την Νεοελληνική Γλώσσα και το θέμα έκθεσης. Το Dikaiologitika News θα καλύψει

λεπτό προς λεπτό τις εξετάσεις για όλα τα μαθήματα και θα παρουσιάζει τα θέματα και σε συνεργασία με το φροντιστήριο Μεθοδικό θα παρουσιάζει πρώτα τις απαντήσεις στα θέματα όλων των μαθημάτων.

Δείτε το θέμα έκθεσης 2020 για τις πανελλήνιες: Στην μάχη των εξετάσεων για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο ρίχνονται σήμερα χιλιάδες υποψήφιοι των ΓΕΛ με το θέμα έκθεσης 2020. Δημοσιογράφοι του Dikaiologitika News θα βρίσκονται από νωρίς το πρωί σε εξεταστικά κέντρα της χώρας και θα καλύπτουν κάθε εξέλιξη στις Πανελλήνιες 2020.

Το θέμα της έκθεσης έγινε γνωστό λίγα λεπτά μετά τις 10:00 πμ. Το υπουργείο Παιδείας δημοσίευσε τα θέματα της Νεοελληνικής γλώσσας και με το που γίνουν γνωστά, το θέμα έκθεσης και τα θέματα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας για τα ΓΕΛ, οι εκπαιδευτικοί των φροντιστηρίων «Μεθοδικό» θα αναλύουν απάντηση - απάντηση ανά άσκηση τις προτεινόμενες απαντήσεις και θα αναρτούνται σε σχεδόν ζωντανό χρόνο. Με αυτό τον τρόπο οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2020 θα πρέπει να περιμένουν ελάχιστα λεπτά για να μάθουν αν έγραψαν σωστά τα θέματα. Με σχεδόν Live ουσιαστικά μετάδοση των απαντήσεων, με το κύρος των καθηγητών των φροντιστηρίων «Μεθοδικό» τα Dikaiologitika News πρωτοπορούν και στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις.

Δειτε ΕΔΩ: Οι απαντήσεις στο θέμα έκθεσης, Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία για τις Πανελλήνιες 2020

1. Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα των ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ με το νέο σύστημα.

Για τα θέματα 'Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία' πατήστε εδώ.

2. Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα των ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ με το παλαιό σύστημα.

Για τα θέματα 'Νεοελληνική Γλώσσα' πατήστε εδώ.

Η σελίδα του Υπουργείου Παιδείας για τα θέματα στις πανελλήνιες 2020

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με το νέο σύστημα των Πανελληνίων εξετάσεων ισχύσει νέο σύστημα και συγκεκριμένα για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, δηλαδή για τους συμμετέχοντες στις  εξετάσεις έτους 2020 με το νέο σύστημα, υπολογίζεται μόνο ο μέσος όρος των τεσσάρων (4) πανελλαδικά εξεταζομένων μαθημάτων (χωρίς να συνυπολογίζεται ο βαθμός του απολυτηρίου).

Στα Τμήματα όπου απαιτείται η εξέταση ειδικού μαθήματος ή πρακτικής δοκιμασίας (αγωνίσματα) για την εισαγωγή υποψηφίων σε αυτά, λόγω της φύσης του γνωστικού αντικειμένου που θεραπεύουν, η εξέταση του ειδικού μαθήματος ή της πρακτικής δοκιμασίας γίνεται πανελλαδικά. Σε κάθε ειδικό μάθημα ο υποψήφιος πρέπει να επιτύχει βαθμολογία τουλάχιστον ίση με το μισό της προβλεπόμενης μέγιστης δυνατής. Για τον υπολογισμό της συνολικής βαθμολογίας, προστίθεται στην βαθμολογία, όπως έχει υπολογιστεί σύμφωνα με την παραπάνω παράγραφο, η βαθμολογία που προκύπτει από το γινόμενο του βαθμού των ειδικών μαθημάτων ή πρακτικών δοκιμασιών με τον αντίστοιχο συντελεστή.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανελλήνιες 2020, Νεοελληνική Γλώσσα, Dikaiologitika,panellinies 2020, neoelliniki glossa, Dikaiologitika