Πανελλαδικές 2019: Δείτε τα θέματα ιστορίας, φυσικής και προγραμματισμού ΓΕΛ

Πανελλαδικές - Πανελλήνιες 2019: Τα Dikaiologitika News με την υποστήριξη των φροντιστηρίων «Μεθοδικό» ανέβασαν τα θέματα και τις απαντήσεις πανελληνίων ΓΕΛ σε θέματα ιστορίας, φυσικής και προγραμματισμό.

Πανελλήνιες 2019: Βγήκαν τα θέματα Ιστορίας, Φυσικής και Ανάπτυξης Εφαρμογών. Λίγο μετά τις 10 το πρωί το Υπουργείο Παιδείας

ανακοίνωσε τα θέματα για τα τρία μαθήματα των Πανελληνίων Εξετάσεων. Δείτε και τις απαντήσεις

UPD: Πανελλήνιες 2019: Αυτά είναι τα θέματα Ιστορίας, Προγραμματισμού και Φυσικής, όλες οι απαντήσεις

Οι απαντήσεις από το φροντιστήριο «Μεθοδικό» 

Οι απαντήσεις της Ιστορίας ΕΔΩ

Οι απαντήσεις της Φυσικής ΕΔΩ

Οι απαντήσεις του Προγραμματισμού ΕΔΩ

Οι υποψήφιοι απόφοιτοι των ΓΕΛ της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στις σημερινές πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιστορία, οι υποψήφιοι της ΟΠ Θετικών Σπουδών στη Φυσική και οι υποψήφιοι της ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, στο μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Όταν γίνουν γνωστά τα θέματα ιστορίας, φυσικής και προγρταμματισμού για τα ΓΕΛ, οι εκπαιδευτικοί των φροντιστηρίων «Μεθοδικό» θα αναλύουν απάντηση - απάντηση ανα άσκηση τις προτεινόμενες απαντήσεις και θα αναρτούνται σε σχεδόν ζωντανό χρόνο. Με αυτό τον τρόπο οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2019 θα πρέπει να περιμένουν ελάχιστα λεπτά για να μάθουν αν έγραψαν σωστά τα θέματα. Με την Live ουσιαστικά μετάδοση των απαντήσεων, με το κύρος των φροντιστηρίων «Μεθοδικό» τα Dikaiologitika News πρωτοπορούν και στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι υποψήφιοι στις πανελλήνιες 2019 πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π.μ., μέχρι τις 15:00 μ.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.30 μ.μ. και μέχρι τις 09:30 π.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10:00 π.μ.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και στις Πανελλήνιες 2019 τα Dikaiologitika News θα σας παρουσιάσουν πρώτοι τόσο το θέμα όσο και τις απαντήσεις των πανελληνίων για τους υποψηφίους των ΓΕΛ.

Αναλυτικά τι θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι εξεταζόμενοι στις Πανελλήνιες:

Να έχετε μαζί σας το δελτίο εξεταζόμενου, αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, δύο στιλό, μολύβι και γομολάστιχα. Επιτρέπεται το νερό ή κάποιο αναψυκτικό.

Δεν επιτρέπεται το κινητό, ακόμη και αν είναι κλειστό. Εάν ο καθηγητής το εντοπίσει πάνω σας έχει το δικαίωμα ακόμη και να σας μηδενίσει το γραπτό.
Αντί για κινητό, φορέστε ένα ρολόι.

Όση ώρα είστε στο προαύλιο καλό θα ήταν να μην κάνετε συζητήσεις με τους συμμαθητές σας για τα «SOS θέματα». Το πιθανότερο είναι ότι θα αγχωθείτε και μάλιστα χωρίς λόγο.

Μόλις έρθουν τα θέματα συγκεντρωθείτε σε αυτά και μην αφήσετε τίποτα να αποσπάσει την προσοχή σας. Διαβάστε μία φορά όλα τα θέματα και κρατήστε κάποιες πρόχειρες σημειώσεις στις οποίες θα ανατρέξετε αργότερα.

Δεδομένου ότι στα περισσότερα μαθήματα εξετάζεστε σε τέσσερα θέματα ο μέσος χρόνος που πρέπει να αφιερώσετε σε κάθε θέμα είναι περίπου 45 λεπτά της ώρας.

Σε κάθε περίπτωση, ο χρυσός κανόνας είναι να μην επιμείνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κάποιο θέμα που φαίνεται ότι δεν μπορείτε άμεσα να επιλύσετε γιατί αυτό θα επιφέρει δύο αρνητικά: πρώτον θα μειωθεί ο χρόνος που θα απομείνει για να αφιερώσετε στα άλλα θέματα και δεύτερον η εμμονή στο ίδιο θέμα μειώνει τις πιθανότητες για την επίλυσή του.

Ξεκίνησε από τα εύκολα θέματα, γιατί αυτό θα σας δώσει κουράγιο να συνεχίσετε στα δύσκολα και κυρίως στο τέταρτο που είναι το δυσκολότερο.

Αν δείτε ότι δεν ξέρετε κάποιο θέμα καλά μην απογοητεύεστε. Συνεχίστε παρακάτω.

Εξαντλήστε τον χρόνο για διορθώσεις και «χτένισμα» των απαντήσεων.

Πανελλήνιες 2019 το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα για τις Πανελλήνιες 2019 ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Πρόγραμμα για τα ΓΕΛ

ΤΕΤΑΡΤΗ 12-6-2019 – ΙΣΤΟΡΙΑ – ΦΥΣΙΚΗ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-6-2019 – ΛΑΤΙΝΙΚΑΧΗΜΕΙΑ – ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ

ΤΡΙΤΗ 18-6-2019 – ΒΙΟΛΟΓΙΑΒΙΟΛΟΓΙΑ Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Με την υποστήριξη και το κύρος των φροντιστηρίων «Μεθοδικό»

Keywords
Τυχαία Θέματα