Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα για να υπογράψει ο Σπόραρ - «Είμαι έτοιμος για τα ματς με τη Σλάβια»

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Σλοβένος στράικερ Αντράζ Σπόραρ.

Ο Αντράζ Σπόραρ ξεκίνησε το ταξίδι από την Πορτογαλία και μέσω Μαδρίτης έφτασε στη χώρα μας, λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι ώστε να ενσωματωθεί το συντομότερο με την υπόλοιπη ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπόραρ έχει υπογράψει συμβόλαιο έως το 2026 και θα είναι στη διάθεση του Ιβ΄άν Γιοβάνοβιτς

για τα παιχνίδια με τη Σλάβια Πράγας, στο πλαίσιο των προκριματικών του Conference League.

Ο Σλοβένος επιθετικός έκανε μάλιστα και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού

«Μου αρέσει πολύ εδώ το ποδόσφαιρο, οι άνθρωποι το ζουν με πάθος. Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και δεν έπαιζε στην Ευρώπη και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο. Να χτίσουμε ωραίες αναμνήσεις μαζί με τους οπαδούς μας.»

Σχετικά με το αν θα είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με τη Σλάβια Πράγας ο νεοαποκτηθείς φορ του Παναθηναϊκού είπε: «Εννοείται πως είμαι έτοιμος. Έχω παίξει κόντρα στη Σλάβια δυο φορές, έχω σκοράρει δυο φορές και έχω... καλή σχέση απέναντι της».

Για τους Σλοβένους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό ο Σπόραρ τόνισε πως «και οι τρεις είμαστε διεθνείς. Δεν ξέρω αν έχει τελειώσει ακόμη του Βέρμπιτς. Όπως και να έχει ο καθένας μπορεί να δώσει κάτι ξεχωριστό στην ομάδα, κάτι που δεν έχει τώρα. Ανυπομονώ να παίξω μαζί τους και να γνωρίσω όλη την ομάδα».

Ο Σλοβένος επιθετικός έδειξε να γνωρίζει κάποια πράγματα για την ιστορία της νέας του ομάδας: «Έχει μια πολύ μεγάλη ιστορία άνω των 100 ετών και σε κάθε ματς πρέπει να παίρνει την νίκη».

#ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΙΒΑΝ_ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ #ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα