Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-0: Λευκή ισοπαλία στο ΟΑΚΑ

Στο 0 - 0 εμειναν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ. Χαμένο πέναλτι για τον Βαλμπουενά, «φωνάζουν» για τη διαιτησία οι πράσινοι.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον

Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League με τις δύο ομάδες να είναι βαθμολογικά αδιάφορες. Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε την ομάδα του με 3-4-3, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς με 4-3-3.

Χαμένο πέναλτι του Βαλμπουενά

Οι πράσινοι είχαν κλείσει καλά τους χώρους στους νέους πρωταθλητές, οι οποίοι απείλησαν στο 29' με κεφαλιά του Ελ Αραμπί, ενώ η μεγαλύτερη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με το πέναλτι του Βαλμπουενά.

Αρχικά, ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης έδωσε φάουλ έξω από την περιοχή, αλλά με την βοήθεια του VAR έδειξε την άσπρη βούλα με τον Γάλλο μέσο του Ολυμπιακού να μην μπορεί να νικήσει τον Σωκράτη Διούδη και να ανοίξει το σκορ.

Αλλαγές από τον Μαρτίνς, ίδια εικόνα ο Ολυμπιακός
Στο ημίχρονο, ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Χασάν και Σισέ, στη θέση των Μπουχαλάκη και Μπα, μήπως και αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο 50', ο Μπουζούκης δοκίμασε το σουτ, αλλά η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Σα και 11 λεπτά αργότερα ο Χατζηθεοδωρίδης σημάδεψε εκτός εστίας. Η πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού στην επανάληψη σημειώθηκε στο 64' με τον Ελ Αραμπί να στέλνει την μπάλα άουτ από κοντά. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Πέδρο Μαρτίνς περάσει στο χορτάρι τους Μασούρα και Λοβέρα στη θέση των Βαλμπουενά και Φορτούνη.

Αήττητο και «φωνές»


Τίποτα, όμως, δεν άλλαξε στην εικόνα του αγώνα με τον Γιώργο Δώνη να έχει στήσει εκπληκτικά την ομάδα του που φωνάζει για τη διαιτησία του Κομίνη, βγάζοντας και ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός με αυτό το αποτέλεσμα έχει μόλις τρεις ήττες στους τελευταίους 24 αγώνες του, ενώ από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν συνολικά 42 αγώνες πρωταθλήματος χωρίς ήττα.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα (46' Σισέ), Γκασπάρ, Μπουχαλάκης (46' Χασάν), Γκιγιέρμε, Καμαρά, Βαλμπουενά (64΄Μασούρας), Φορτούνης (64΄ Λοβέρα) και Ελ Αραμπί.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Θεοχάρης, Κουρμπέλης, Ανουάρ, Μπουζούκης (75' Σερπεζής), Χατζηγιοβάνης (67΄Κολοβό

Παναθηναϊκός: «Πόση ντροπή ακόμα θα αντέξουν οι Ολυμπιακοί;»

Keywords
Τυχαία Θέματα