Παναιτωλικός-Άρης 0-1: Γουστάρει… κορυφή!

Tο τρένο του Άρη δεν σταματάει πουθενά. Η ομάδα του Άκη Μάτζιου πέρασε αλώβητη κι από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 1-0 για την ένατη αγωνιστική και παρέμεινε αήττητη στην κορυφή της Superleague. Το γκολ του αγώνα πέτυχε από τα 11 βήματα ο Γκάμα.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να «χτίσει» κάποια καλή επιθετική προσπάθεια, αλλά ο Άρης άσκησε αποτελεσματική πίεση και του εμπόδισε τα σχέδια. Στην πρώτη τους σημαντική στιγμή, οι Αγρινιώτες είδαν τον Μάζουρεκ στο 16’ να μην μ πορεί να δώσει στην μπάλα πορεία προς τα αντίπαλα δίχτυα, με κοντινή κεφαλιά.

Ένα λεπτό μετά, ο Άρης έφτασε στο 0-1. Ο Μάνος «πάτησε» μεγάλη περιοχή και ο Μαλής τον έριξε στο έδαφος. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Μπρούνο Γκάμα ευστόχησε από τη… βούλα, ανοίγοντας το σκορ. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να «απαντήσει» άμεσα.

Στο 20’ ο Αριγίμπι μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, δοκίμασε ένα σουτ από δύσκολη γωνία, αλλά ο Σιαμπάνης έδιωξε με το πόδι. Ο ρυθμός έπεσε, με τους Αγρινιώτες να έχουν ανούσια υπεροχή. Εύκολη δουλειά για τους Θεσσαλονικείς.

Αν και προσπάθησε να γίνει πιο πιεστικός, ο Παναιτωλικός έδειξε την ίδια «μπλοκαρισμένη» εικόνα και στην επανάληψη. Στο 57’ ο Άρης είχε καλή στιγμή, με το σουτ του Ματέο Γκαρσία να περνάει για λίγο άουτ. Η πρώτη απειλητική στιγμή των γηπεδούχων στο δφεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 64’, με το μακρινό σουτ του Μεντόζα να περνάει για λίγο άουτ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο overfm.gr

Keywords