Παναιτωλικός-Άρης 0-1: Γουστάρει… κορυφή!

Tο τρένο του Άρη δεν σταματάει πουθενά. Η ομάδα του Άκη Μάτζιου πέρασε αλώβητη κι από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 1-0 για την ένατη αγωνιστική και παρέμεινε αήττητη στην κορυφή της Superleague. Το γκολ του αγώνα πέτυχε από τα 11 βήματα ο Γκάμα.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να «χτίσει» κάποια καλή επιθετική προσπάθεια, αλλά ο Άρης άσκησε αποτελεσματική

πίεση και του εμπόδισε τα σχέδια. Στην πρώτη τους σημαντική στιγμή, οι Αγρινιώτες είδαν τον Μάζουρεκ στο 16’ να μην μ πορεί να δώσει στην μπάλα πορεία προς τα αντίπαλα δίχτυα, με κοντινή κεφαλιά.

Ένα λεπτό μετά, ο Άρης έφτασε στο 0-1. Ο Μάνος «πάτησε» μεγάλη περιοχή και ο Μαλής τον έριξε στο έδαφος. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Μπρούνο Γκάμα ευστόχησε από τη… βούλα, ανοίγοντας το σκορ. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να «απαντήσει» άμεσα.

Στο 20’ ο Αριγίμπι μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, δοκίμασε ένα σουτ από δύσκολη γωνία, αλλά ο Σιαμπάνης έδιωξε με το πόδι. Ο ρυθμός έπεσε, με τους Αγρινιώτες να έχουν ανούσια υπεροχή. Εύκολη δουλειά για τους Θεσσαλονικείς.

Αν και προσπάθησε να γίνει πιο πιεστικός, ο Παναιτωλικός έδειξε την ίδια «μπλοκαρισμένη» εικόνα και στην επανάληψη. Στο 57’ ο Άρης είχε καλή στιγμή, με το σουτ του Ματέο Γκαρσία να περνάει για λίγο άουτ. Η πρώτη απειλητική στιγμή των γηπεδούχων στο δφεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 64’, με το μακρινό σουτ του Μεντόζα να περνάει για λίγο άουτ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο overfm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναιτωλικός-Άρης 0-1, Γουστάρει…,panaitolikos-aris 0-1, goustarei…