Ούτε στην τράπεζα δεν θα μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι χωρίς rapid test - Με δυο rapid test οι εργαζόμενοι

«Μπλόκο» στους ανεμβολίαστους πολίτες που συναλλάσσονται με το Δημόσιο και τις τράπεζες ετοιμάζεται να βάλει η κυβέρνηση. Μόνο με rapid test η είσοδος

Η έξαρση της διασποράς του κορονοϊού στην χώρα μας, φαίνεται θα σπάσει και σήμερα κάθε ρεκόρ από την έναρξη της πανδημίας γεγονός που φαίνεται να φέρνει νέα μέτρα.

Στο πλαίσιο αυτό,

σήμερα στις 18:00 ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης θα ανακοινώσει έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του νέου αυτού κύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες , τα μέτρα θα αφορούν ανεμβολίαστους πολίτες και εργαζόμενους και θα επικεντρώνονται τόσο στο φάσμα της διασκέδασης και της εστίασης όσο και σε αυτό της εργασίας

Συγκεκριμένα θα αυξηθεί ο αριθμός των rapid test των ανεμβολίαστων εργαζόμενων , οι οποίοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε δύο rapid test την εβδομάδα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ανεξαρτήτως της φύσης της εργασίας τους.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να απαιτείται η επίδειξη αρνητικού rapid test για την είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών σε τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες.

Σε ό,τι αφορά στους ελέγχους, δεδομένη είναι η αυστηροποίησή τους το επόμενο διάστημα προκειμένου να διαπιστωθεί αν γίνονται σωστά οι έλεγχοι με επιβεβαίωση της ταυτοπροσωπίας στους εμβολιασμένους.

Επίσης παρελθόν, σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, θα θεωρούνται τα πλαϊνά προστατευτικά στα μαγαζιά.

Οι εξωτερικοί μεικτοί χώροι διασκέδασης θα έχουν μόνο στέγαστρο και όχι πλαϊνά προστατευτικά, που χρησιμοποιούνται για την προστασία από το κρύο.

Τέλος, υποχρεωτική παραμένει η χρήση μάσκας παντού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και όπου οι συνθήκες το επιβάλλουν, δηλαδή όπου υπάρχει συνωστισμός, τόσο για εμβολιασμένους όσο και για ανεμβολίαστους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ούτε,oute