Ουρές έξω από τράπεζες: Ο ένας δίπλα στον άλλο παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις (pics & vid)

Οι τράπεζες είναι τα νέα σημεία συνάντησης πολλών ηλικιωμένων, οι οποίοι από το πρωί συρρέουν χωρίς να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης και τις αποστάσεις ασφαλείας που συστήνουν οι ειδικοί στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας από τον κορονοϊό covid-19. Ήδη ξεκίνησαν παρεμβάσεις από την αστυνομία έξω από τράπεζες.

Την παρέμβαση της ΕΛΑΣ

έχουν προκαλέσει οι ηλικιωμένοι που από το πρωί συρρέουν έξω από τράπεζες χωρίς να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης και τις αποστάσεις ασφαλείας, παρά τα έκτακτα μέτρα για την πανδημία από τον κορονοϊό covid-19 και τις αυστηρές προειδοποιήσεις των ειδικών καθημερινά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι παρέμβαση έχει κάνει η αστυνομία, μεταξύ άλλων, σε τράπεζες στην Αθήνα, στο Περιστέρι και στην Καλλιθέα. Δείτε βίντεο από το νέο εξτρίμ «σπορ» εν μέσω πανδημίας κορονοϊού με τις ουρές πολιτών έξω από τράπεζες.

Ουρές έξω από τράπεζες - έλεγχοι από την ΕΛΑΣ

Μένουμε σπίτι και επιλέγουμε να κάνουμε τις συναλλαγές μας μέσω e-banking για την ασφάλεια των αγαπημένων μας, αλλά και της προστασία τη δική μας και των συμπολιτών μας.

Διαβάστε επίσης:

Με το χρονόμετρο οι έξοδοι με sms στο 13033 - Τέλος στην χειρόγραφη δήλωση μετακίνησης

Κορονοϊός: Ο χάρτης της πανδημίας στην Ελλάδα - Σε ποιες περιοχές τα περισσότερα κρούσματα, ποιες έμειναν αλώβητες

Το επίδομα των 800 ευρώ και απαντήσεις για 8 περιπτώσεις εργαζομένων

Keywords
Τυχαία Θέματα