Ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν στέλνει μισθοφόρους να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Μισθοφόρους της ομάδας Βάγκνερ στέλνει ο Πούτιν στην Ουκρανία με μοναδικό σκοπό να δολοφονήσουν τον πρόεδρο της χώρας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας.

Πολυάριθμοι μισθοφόροι της ομάδας Βάγκνερ, έχουν μπει στην Ουκρανία, με προσωπική εντολή του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και μοναδικό σκοπό να δολοφονήσουν τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας.

Οι μυστικές υπηρεσίες, που συνδέονται με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας και

με προσωπική εντολή του Βλαντίμιρ Πούτιν, έχουν δώσει με τη σειρά τους εντολή στους μισθοφόρους με τους οποίους συνεργάζονται για την εξόντωση του Βολοντιμίρ Ζελένσκι, σύμφωνα με τους Ουκρανούς. «Όλες οι προηγούμενες προσπάθειες κατέληξαν σε αποτυχία».

Ο Ουκρανός πρωθυπουργος Ντενίς Σμιχάλ και ο προσωπάρχης του προέδρου Αντρέι Γέρμακ, είναι μεταξύ των πιθανών στόχων των μισθοφόρων. Το Κρεμλίνο από την πλευρά του εδώ και καιρό αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την Ομάδα Βάγκνερ. Άλλοι πάντως αναφέρονται στους συγκεκριμένους, σαν την προσωπική ομάδα εκτελεστών του Πούτιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ουκρανικές, Πούτιν, Ζελένσκι,oukranikes, poutin, zelenski