Ουκρανία: Συγκλονιστικό βίντεο, πατέρας σκοτώνεται από Ρώσους μπροστά στα μάτια του γιου του

Το βίντεο δείχνει έναν πατέρα με τον ενήλικο γιο του να δέχονται επίθεση από πυρά καθώς προσπαθούσαν να σώσουν τα τρία σκυλιά τους.

Ανατριχίλα προκαλεί βίντεο που κυκλοφόρησε χθες και δείχνει το αυτοκίνητο μιας οικογένειας να δέχεται πυρά σε έναν ήσυχο επαρχιακό δρόμο έξω από το Κίεβο.

Ο γιος που τράβηξε το τρομακτικό βίντεο – ο οποίος δεν κατονομάζεται από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης – βιντεοσκοπούσε από τη θέση του συνοδηγού καθώς αναγκάστηκαν να σταματήσουν το όχημά τους στην άκρη του δρόμου, όταν έπεσαν επάνω σε μια ρωσική αυτοκινητοπομπή.

Αφού σταματούν, ο νεαρός

ζητά από τον πατέρα του να κάνει όπισθεν αλλά αρχίζουν ξαφνικά να τους χτυπούν σφαίρες. «Βγες έξω και ξάπλωσε» φωνάζει στον πατέρα του, ο οποίος σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης ονομάζεται Όλεχ Μπουλαβένκο. «Με ακούς; Γύρνα πίσω».

Δευτερόλεπτα αργότερα πέφτουν κι άλλες σφαίρες στο αυτοκίνητό τους. Τα σκυλιά στο πίσω μέρος ακούγονται να γαβγίζουν με τρόμο. Συνεχίζουν να πέφτουν πυροβολισμοί με τον γιο να σέρνεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου για να δει τι κάνει ο πατέρας του, ο οποίος κείτεται στο δρόμο.

Τα τελευταία λόγια του πατέρα

«Μπαμπά! Μπαμπά» φωνάζει με αγωνία. «Είσαι εκεί; Κάνε κουράγιο!». Λέει στον πατέρα του να μείνει ξαπλωμένος, καθώς ο ηλικιωμένος προσπαθεί να σηκωθεί για να δει τις πληγές του. «Μπαμπά! Γαμ@@@ γιατί;» ρωτάει ο γιος.

Καθώς οι πυροβολισμοί υποχωρούν ο πατέρας, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ακούγεται να λέει: «Το πόδι μου σκίστηκε». Ο γιος με γενναιότητα σέρνει τον πατέρα του για να τον απομακρύνει από τη μέση του δρόμου. «Σε παρακαλώ, μην πεθάνεις».

Όμως λίγες στιγμές αργότερα, ο πατέρας πεθαίνει από τα τραύματά του, ξαπλωμένος στο χαντάκι που τον έσυρε ο γιος του.

Dad, please don't die!': A harrowing video has emerged from Ukraine that captures a deadly Russian attack on a father and son attempting to evacuate from the town of Ivankiv in the Kyiv region. pic.twitter.com/6WB2ZfCpVS

Radio Free Europe/Radio Liberty (@RFERL) March 3, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα