Όσκαρ 2022: Το βίντεο που «εκθέτει» τον Γουίλ Σμιθ πριν το χαστούκι, η παρηγοριά από Πέρι και Ουάσινγκτον

Aποσβολωμένοι έμειναν όλοι στην αίθουσα των Όσκαρ 2022 με το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον χιουμορίστα Κρις Ροκ. Ωστόσο, την τελευταία ώρα κυκλοφορούν βίντεο που δείχνουν τον δημοφιλή ηθοποιό να γελά με το αστείο του Ροκ πριν ανέβει στη σκηνή και τον χτυπήσει.

Το αστείο του Κρις Ροκ, για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του Γουίλ Σμιθ (η Τζέιντα Πίνκερ Σμιθ

έχει αλωπεκίαση) προκάλεσε το ξέσπασμα οργής του πρώτου.

Το δυνατό χαστούκι που του έδωσε, θα μείνει στην ιστορία των βραβείων Όσκαρ.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, ο Γουίλ Σμιθ αρχικά γελούσε με το αστείο του Κρις Ροκ, την ώρα που η συζυγός του ήταν εμφανώς ενοχλημένη.

Μάλιστα, το πλάνο πιάνει και την σύζυγό του η οποία φαίνεται να έχει ένα «παγωμένο» χαμόγελο με την ατάκα του παρουσιαστή.

Στα social media και ειδικά στο Twitter έχει γίνει χαμός με το συγκεκριμένο πλάνο που κατά κάποιο τρόπο εκθέτει τον πασίγνωστο ηθοποιό.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που στα Όσκαρ συνηθίζεται να γίνονται αστεία έστω και ...χοντροκομμένα μερικές φορές.

WHAT JUST HAPPENED? WILL SMITH WAS LAUGHING AND THEN ALL OF A SUDDEN? pic.twitter.com/QpRsytMrE3

— sam⁷ (ia) MIN MARCH (@yoonieshook) March 28, 2022

Μετά το απίστευτο επεισόδιο επί σκηνής στα Όσκαρ 2022, κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος, ο Γουίλ Σμιθ τραβιέται στην άκρη και παρηγορείται από τον Ντένζελ Ουάσινγκτον και τον Τάιλερ Πέρι, οι οποίοι του ζητούν να το ξεχάσει.

Ο πρωταγωνιστής του «King Richard» φαίνεται να σκουπίζει δάκρυα από τα μάτια του καθώς κάθεται πίσω με την Τζάντα, με τον Ντένζελ να παρηγορεί την Τζάντα και τον εκπρόσωπο του Γουίλ στο πλευρό του, σημειώνει ο αρθρογράφος του The Hollywood Reporter, Σκοτ Φίνμπεργκ, που κατέγραψε τη στιγμή που ο Ουάσινγκτον πλησίασε τον Σμιθ κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού διαλείμματος και τη μοιράστηκε στο Twitter.

During the commercial break, Will Smith is pulled aside and comforted by Denzel Washington and Tyler Perry, who motion for him to brush it off. Will appears to wipe tears from his eyes as he sits back down with Jada, with Denzel comforting Jada and Will’s rep by his side. pic.twitter.com/uDGVnWrSS2

Scott Feinberg (@ScottFeinberg) March 28, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα