Ορίστηκαν οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των play-offs - Ένας elite και ένας Έλληνας

Επιστρέφει η αγωνιστική δράση στην Super League, μετά την διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας. Την Κυριακή (2/4) θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής των playoffs και γνωστοποιήθηκαν τα ονόματα των διαιτητών.

ΠΑΟΚ -ΑΕΚ

Διαιτητής elite έρχεται στην Τούμπα για τον αγώνα ΠΑΟΚ–ΑΕΚ.

Ο Λευκορώσος διαιτητής Αλεξέι Κουλμπάκοφ θα σφυρίξει στην αναμέτρηση. Ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ να έχει διευθύνει πριν 1μιση χρόνο το ΠΑΟΚΆρης 2-0, το Άρης – ΑΕΚ 1-3 τον Ιούλιο του 2020 και το ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ 0-3, για την 19η αγωνιστική.

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Λευκορώσοι Ντιμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μασλίνκα, 4ος ο Τζοβάρας και στο VAR ο Δανός Μόρτεν Κρογκ με τον Ψαρρή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΡΗΣ

Ξένος διαιτητής elite θα σφυρίξει και τον αγώνα ΟλυμπιακόςΆρης με τον Πορτογάλο Φάμπιο Βερίσιμο από την πρώτη κατηγορία της UEFA να έρχεται στην Ελλάδα. Βοηθοί του θα είναι οι Πέδρο Φελισμπέρτο, Νούνο Μάνσο, με 4ο τον Μαλούτα και στο VAR τον επίσης Πορτογάλο Βάσκο Σάντος με τον Μεϊντάνα.

ΠΑΟ- ΒΟΛΟΣ

Ο Ευάγγελος Μανούχος ορίστηκε να σφυρίξει την αναμέτρηση ΠαναθηναϊκόςΒόλος. Μπούξμπαουμ Ράινχαρντ, Ιωάννης Καραγγιζόπουλος θα είναι οι βοηθοί του ενώ τέταρτος θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης.

PLAY OUTS

Στα ματς των playout, ορίστηκε ο Φωτιάς (VAR Τσαγκαράκης) στο Λεβαδειακός-Ατρόμητος, στο Παναιτωλικός-Λαμία ο Περράκης (VAR ο Ευαγγέλου), στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ ο Τσακαλίδης (VAR ο Κουμπαράκης) και στο Ιωνικός-Αστέρας ο Γκάμαρης (VAR ο Γκορτσίλας).

#ΑΘΛΗΤΙΚΟ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ #ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ #ΕΠΟ #UEFA
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ορίστηκαν, 2ης, -offs -, Έλληνας,oristikan, 2is, -offs -, ellinas