Οργή ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση Κασιδιάρη σε Τασία Χριστοδουπούλου "να τη βάλουμε να κάνει το σκιάχτρο στα Ίμια"

Επίθεση Κασιδιάρη προς την Τασία Χριστοδουλοπούλου για προσφυγικό - "Να βάλουμε την Χριστοδουλοπούλου σε βραχονησίδα, για να υποδέχεται λαθρομετανάστες και όπως θα έρχονται αυτοί και θα την βλέπουνε νύχτα"

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη φασιστική επίθεση του Η. Κασιδιάρη εναντίον της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου της Βουλής Τ. Χριστοδουλοπούλου

Η χυδαία και φασιστική επίθεση του βουλευτή Κασιδιάρη στη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρο της Βουλής Τ. Χριστοδουλοπούλου προκαλεί τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες. Θα επαναλάβουμε την απάντηση της Τ. Χριστοδουλοπούλου, ότι η Βουλή «πρέπει να ξεβρομίσει από το φασιστικό λόγο». Η χώρα πρέπει να ξεβρομίσει από την εγκληματική συμμορία, πρέπει να θέσει στο περιθώριο τους νοσταλγούς του Χίτλερ και τον ρατσιστικό τους λόγο.

Νωρίτερα σήμερα, ο Κασιδιάρης από το βήμα της βουλής, μίλησε άκρως υποτιμητικά για την πρόεδρο της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, λέγοντας ότι:

"Κι εμείς έχουμε δικαίωμα μεθαύριο όταν αναλάβουμε, να βάλουμε την Χριστοδουλοπούλου σε βραχονησίδα, για να υποδέχεται λαθρομετανάστες και όπως θα έρχονται αυτοί και θα την βλέπουνε νύχτα, θα λένε τι πράγμα είναι αυτό, θα κάνουν αναστροφή και θα γυρίζουνε πίσω και τρέχοντας μέχρι τα βάθη της Μικράς Ασίας. Αυτή τη λύση θα επιβάλουμε. Θα βάλουμε την Τασία την Χριστοδουλοπούλου να την βλέπουνε το βράδυ εκεί σαν σκιάχτρο, πάνω σε μία βραχονησίδα κι έτσι θα φεύγουνε και θα λύσουμε το πρόβλημα των προσφυγικών ροών."

Keywords
Τυχαία Θέματα