Ώρα... Ευρώπης στα Play Offs, «τελικός» για Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Η 5η και τελευταία αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των Play Offs για τη Super League θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης σεζόν. Τρεις αναμετρήσεις σήμερα, δύο τα μεγάλα ντέρμπι, αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Στις 17:15, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται τον 6ο Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο,

σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Αστέρας θέλει τη νίκη για να μην μείνει και τυπικά εκτός Ευρώπης. Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός θέλει να αυξήσει τη διαφορά του από τις ομάδες που «μάχονται» για τα εισιτήρια του Conference League, αλλά και να δοκιμάσει πρόσωπα και... σχέδια ενόψει του ημιτελικού του κυπέλλου, την ερχόμενη Τετάρτη, με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Λίγη ώρα αργότερα, και συγκεκριμένα στις 19:30, θα ξεκινήσει το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι», μετά το μεγάλο διπλό στη Λεωφόρο, θέλουν τη νίκη επί του Δικεφάλου του Βορρά για να γίνουν «αφεντικά» της δεύτερης θέσης και να εξασφαλίσουν σε μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά τη νίκη του επί του Ολυμπιακού και να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα ΑΕΚ ή Παναθηναϊκού (ή και των 2) που αγωνίζονται λίγο αργότερα.

Συγκεκριμένα, στις 21:30, στο ΟΑΚΑ θα παιχτεί ο «τελικός» για το τέταρτο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η 4η ΑΕΚ υποδέχεται τον 5ο Παναθηναϊκό και θέλει νίκη για να «κλειδώσει» την Ευρώπη, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη γιατί... χάνεται, καθώς οι 5 βαθμοί διαφοράς μπορεί να αυξηθούν ακόμα περισσότερο, τόσο από την ΑΕΚ όσο και από τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ «βολεύεται» και με ισοπαλία, αλλά θα έχει το άγχος στο δεύτερο γύρο μήπως ο Παναθηναϊκός την προσπεράσει.. στο νήμα.

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα της ημέρας:

1) Ολυμπιακός 76
2) Άρης 57
3) ΠΑΟΚ 54
4) ΑΕΚ 54
5) Παναθηναϊκός 49
6) Αστέρας Τρίπολης 44

17:15 Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
19:30 Άρης - ΠΑΟΚ
21:30 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Keywords
Τυχαία Θέματα