Ομοφοβικό παραλήρημα Κατσίκη: «Έγκλημα» αντίστοιχο της παιδοφιλίας η ομοφυλοφιλία

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη, καθώς χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία «έγκλημα» αντίστοιχο της παιδοφιλίας κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας για τα μέτρα για την υιοθεσία και την αναδοχή, στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Έγκλημα» αντίστοιχο της παιδοφιλίας χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας για τα μέτρα για την υιοθεσία και την αναδοχή, στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Μιλούν πολύ για την αγάπη των ομόφυλων ζευγαριών. Εγώ θα ρωτήσω είναι αμαρτία η αγάπη; Φυσικά και δεν είναι αμαρτία η αγάπη αλλά εξαρτάται που κατευθύνεται η αγάπη. Η αγάπη στο χρήμα δεν είναι αμαρτία; Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη του που είναι διαφορετική της πατρικής είναι ή όχι αμαρτία. Την ίδια αγάπη θα μπορούσα να ισχυριστώ πως έχουν και οι παιδόφιλοι. Όλα αυτά ξεπερνούν πράγματι την λογική μας και έχουν γίνει λογική της παράνοιας», είπε, εξισώνοντας –κατά πολλούς- την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και την αιμομιξία.

«Βιώνουμε την δικτατορία του διαφορετικού, εμένα όμως δε μου βάζει κανείς φίμωτρο, στηρίζω την ελευθερία του λόγου μου και την ελευθερία των ιδεών μου», είπε και αμφισβήτησε την καλή πρόθεση των ομόφυλων ζευγαριών να έχουν παιδί.

«Οι άνθρωποι αυτοί που έχουν την ικανότητα να συνευρίσκονται σεξουαλικά δεν θέλουν να οδηγήσουν αυτή την ικανότητα στο να αναπαραχθούν αλλά θέλουν να υιοθετήσουν παιδί. Κατά την άποψή μου τα ομόφυλα ζευγάρια δεν δικαιούνται να γίνουν ανάδοχοι παιδιών», είπε.

Θεοχαρόπουλος: Οι χαρακτηρισμοί για την ομοφυλοφιλία «έρχονται από ένα σκοτεινό παρελθόν»

«Δηλώσεις που έρχονται από ένα σκοτεινό παρελθόν» χαρακτήρισε τις αναφορές του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνου Κατσίκη, ότι είναι έγκλημα η ομοφυλοφιλία, όπως και η παιδοφιλία, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Μια τέτοια ρητορική την περιμέναμε από τη Χρυσή Αυγή, αλλά ήρθε από τον κυβερνητικό σας εταίρο» είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Θεοχαρόπουλος κατά τη συζήτηση, στην Ολομέλεια, του νομοσχεδίου για τον θεσμό της υιοθεσίας και της αναδοχής.

Επιπλέον, έκανε σαφές ότι η ΔΗΣΥ υπερψηφίζει την επίμαχη διάταξη που δίνει τη δυνατότητα αναδοχής σε ομόφυλα ζευγάρια, τα οποία έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, λέγοντας: «Εμείς δεν λειτουργούμε σε συνάρτηση με το αν έχετε πλειοψηφία, ή όχι, ούτε με τακτικισμούς στα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τέτοιες προοδευτικές αλλαγές βρίσκονται στον πυρήνα των θέσεων της Ευρωπαϊκής Σοσιαλοδημοκρατίας, που στέκεται απέναντι σε κάθε διάκριση»

Keywords
Τυχαία Θέματα