Ολυμπιακός: Πλησιάζοντας τα «αστέρια» - Η τηλεοπτική μετάδοση της ρεβάνς απέναντι στην Κράσνονταρ

Στην Ρωσία για την επικύρωση της παρουσίας του έναντι της Κράσνονταρ στους ομίλους του Champions League βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να υπερασπιστούν την εντυπωσιακή τους νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στην Κράσνονταρ με 4-0 ώστε να βρεθούν στις 32 καλύτερες ομάδες

της Ευρώπης.

Παρά το σκορ του πρώτου αγώνα, δεν επαναπαύεται κανένας στο στρατόπεδο της ομάδας του Πειραιά, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι οι Ρώσοι έχουν ποιότητα και θα στοχεύσουν στην μεγάλη ανατροπή.

Ο Ολυμπιακός, όπως φαίνεται, θα παραταχθεί με το σχήμα του πρώτου παιχνιδιού, καθώς το δόγμα «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» φαίνεται να τηρείται από τον Μαρτίνς, τον προπονητή των Πειραιωτών 

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σα. Μπροστά του θα είναι τοποθετημένοι οι Μεριά, Σεμέντο, ενώ στα άκρα της άμυνας θα κινούνται οι Τσιμίκας και Ελαμπντελαουί.

Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε θα αγωνίζονται στον άξονα, ενώ σε ρόλο οργανωτή θα βρίσκεται ο Βαλμπουενά. Στα «φτερά» της επίθεσης θα βρίσκονται οι Μασούρας και Ποντένσε, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίζει ο Γκερέρο.

Η Κράσνονταρ αναμένεται να αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3 αποτελούμενο από τους Σοβόνοφ, Πετρόφ, Σπάχιτς, Φιόλουσον, Ραμίρες, Όλσον, Καμπόλοφ, Βιλένα, Βάντερσον, Σουλεϊμάνοφ και Μπεργκ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Νταμίρ Σκόμινα, ο «άρχοντας» του περσινού τελικού του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ.

Η αποψινή αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 2 HD.

Keywords
Τυχαία Θέματα