Ολυμπιακός – Βόλος 4-1: Χατ-τρικ Ελ Αραμπί και μόνος πρώτος!

Ο Ολυμπιακός, για ακόμη μία φορά «πέταξε» το πρώτο ημίχρονο στα σκουπίδια και έβαλε δύσκολα στον εαυτό του, ωστόσο με μεγάλο «σύμμαχο» την ατομική ποιότητα των παικτών του κατόρθωσε να πάρει την, πιο δύσκολη από ότι δείχνει το τελικό σκορ, νίκη επικρατώντας του Βόλου με 4-1.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την απώλεια βαθμών του Άρη απέναντι στον Ατρόμητο, φιγουράρουν πλέον μόνοι τους στην κορυφή της βαθμολογίας, με 25 πόντους, έναντι των 23 του Άρη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, παρά το ερχόμενο παιχνίδι των Ερυθρολεύκων

με την Πόρτο για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αποφάσισε να μην προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, κάνοντας μόλις 4 αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Μαρσέιγ. Κάτω από την εστία ξεκίνησε ο Ζοζέ Σα, με τους Μπα, Σεμέδο, Ντρέγκερ και Βινάγκρε να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Ο Μπουχαλάκης ξεκίνησε με τον Καμαρά στον άξονα, ενώ οι Μασούρας, Φορτούνης και Βρουσάι βρίσκονταν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Από την άλλη πλευρά, ο Βόλος ξεκίνησε σε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Γκαραβέλη στα δοκάρια και τους Κολόμπο, Σάντσεζ, Φεράρι και Ντεντάκη στην άμυνα. Ο Μπαριέντος με τον Ριένστρα ήταν στα χαφ, με τους Μαρτίνεζ, Ουάρντα και Μπάρτολο να παίζουν πίσω από τον Δουβίκα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βλέπει τον Ντρέγκερ να αποχωρεί τραυματίας από το 5ο κιόλας λεπτό. Μάλιστα, μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Βόλος «προειδοποίησε» τους γηπεδούχους, με τον Δουβίκα να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ζοζέ Σα. Στο 11′, ο Μπα έχασε την κατοχή από τον Δουβίκα και ο Σενεγαλέζος ανέτρεψε τον ποδοσφαιριστή του Βόλου μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Παπαδόπουλο να καταλογίζει πέναλτι. Ο Μπαριέντος ανέλαβε την εκτέλεση και κατόρθωσε να νικήσει τον Σα, ανοίγοντας το σκορ μέσα στο Φάληρο.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από τους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Γκαραβέλη, πλην μερικών – ασήμαντων – εξαιρέσεων. Η πρώτη πραγματική ευκαιρία από πλευράς Ερυθρολεύκων, ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν ο Μπουχαλάκης βρήκε με σέντρα ακριβείας τον Μασούρα, με τον Έλληνα εξτρέμ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα, με κεφαλιά…«αυτοθυσίας».

Διαβάστε τη συνέχεια στο overfm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα