Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης: Ο Χασάν έλυσε τον γρίφο

Ο Χασάν ήταν ο άνθρωπος που «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Απόλλωνα Σμύρνης, αφού ο Αιγύπτιος σκόραρε δύο φορές και δεν άφησε την ομάδα της Ριζούπολης να κερδίσει στο Φάληρο κάτι περισσότερο από μια τιμητική ήττα (Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 2-0). Οι ποδοσφαιριστές του Παράσχου έδειξαν ότι είναι οργανωμένη ομάδα κι επί 65 λεπτά έβαζε δύσκολα στους πρωταθλητές, όμως τελικά ο Ολυμπιακός πήρε τους τρεις βαθμούς, αφήνοντας στους «κυανόλευκους» τις εντυπώσεις.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε πολλές αλλαγές

στην ενδεκάδα του σε σχέση με τους προηγούμενες αγώνες. Μονάχα οι Σα, Σισέ και Μπουχαλάκης διατήρησαν τις θέσεις τους από τον αγώνα κόντρα στην Πόρτο, γεγονός που επηρέασε το παιχνίδι των Πειραιωτών, ενώ έδωσε και μια «ασφάλεια» στους ποδοσφαιριστές του Παράσχου που είχαν κατέβει με σκοπό να κλείσουν όλους τους χώρους και να μην αφήσουν τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του.

Ο Γιώργος Παράσχος φρόντισε να «γεμίσει» με ποδοσφαιριστές το κέντρο, στρατηγική που για τα πρώτα 45 λεπτά απέδωσε, αφού οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν ρήγματα και να απειλήσουν οργανωμένα τον Βέρχουλστ. Την ίδια ώρα οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν διάθεση να παίξουν από τα πλάγια με τους Ντρέγκερ και Βινάγκρε να ανεβαίνουν και να δίνουν βοήθειες στους Μπρούμα και Λοβέρα, όμως ο Ολυμπιακός δεν κατάφερνε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να αναγκάσει την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ανοίξει κι αυτή το παιχνίδι της.

Διαβάστε περισσότερα στο overfm

Keywords
Τυχαία Θέματα