Ολονύκτιο θρίλερ στην Θεσσαλονίκη - Πέρασε στην δεύτερη θέση ο Ορφανός

Θρίλερ με την δεύτερη θέση στην Θεσσαλονίκη καθώς όπως φαίνεται ο Γιώργος Ορφανός προσπέρασε τον Κωνσταντίνο Ζέρβα - Αναμένεται ολονύκτιο θρίλερ

Μπροστά πέρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη μάχη για τη β’ θέση. Στην ενσωμάτωση του 27,2% σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, ο Γιώργος Ορφανός συγκεντρώνει

14,2% και προηγείται για αρκετές ψήφους από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα ο οποίος πέρασε τρίτος ενώ η διαφορά δείχνει να διευρύνεται υπέρ του πρώτου όσο περνά η ώρα.

Ακολουθεί τέταρτη η Κατερίνα Νοτοπούλου μεγαλώνοντας την απόσταση της από την δεύτερη θέση. Πρώτος παραμένει ο Νίκος Ταχιάος με ποσοστό 22,3%. Στο εκλογικό κέντρο του Γιώργου Ορφανού καταφθάνει συνεχώς κόσμος ενώ μόλις ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο αναμένεται να κάνει δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Εν μέσω χειροκροτημάτων έφτασε στο εκλογικό του κέντρο ο Νίκος Ταχιάος, όπου υποψήφιοι σύμβουλοι του και συνεργάτες του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Ο εκλεκτός της ΝΔ κατάφερε να έχει καθαρό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του στην κούρσα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Έχοντας στο πλευρό του, τη σύζυγό του, έκανε λόγο για ενότητα και συσπείρωση και ξεκαθάρισε ότι δε θα κάνει συναλλαγές.

«Δε με ενδιαφέρει ποιος θα είναι δεύτερος. Θα κοιμηθώ ήσυχος απόψε», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Η επόμενη μέρα αφορά μόνο την πόλη. Θα μιλήσουμε για ό,τι οδήγησε σε αυτή την κατάσταση», τόνισε και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα είναι ο νικητής της επόμενης Κυριακής. «Το αουτσάιντερ θα είναι δήμαρχος την επόμενη εβδομάδα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ταχιάος ευχαρίστησε τους Θεσσαλονικείς για την ψήφο τους και σημείωσε ότι θα είναι δίπλα τους σε ένα δρόμο ενότητας.

«Δε θα κάνω συναλλαγές το είπα από την αρχή, αυτό που ξεκινάει από αύριο είναι η συσπείρωση και η ενότητα για να διοικηθεί η πόλη».

Keywords
Τυχαία Θέματα