Οι βασικότερες ειδήσεις της ημέρας από το Dikaiologitika News

Οι βασικότερες ειδήσεις της ημέρας μέχρι στιγμής με όλα τα νέα για την πληρέστερη ενημέρωσή σας από τη συντακτική ομάδα του Dikaiologitika News.

Γεγονός το δέκατο κρούσμα του κορονοϊού στην Ελλάδα: Πρόκειται για τη σύζυγο του 66χρονου, ο οποίος αποτέλεσε το ένατο κρούσμα στη χώρα μας. Σε καραντίνα οι συνταξιδιώτες του.

Κορονοϊός

στο χώρο εργασίας: Οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα εργοδοτών και μισθωτών εν΄ όψει της απειλής εξάπλωσης και στη χώρα μας του Covid-19.

Covid-19 - κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες: Σημείο καμπής στην παρουσία, την επίπτωση αλλά και τη διαχείριση του κορονοϊού στη χώρα μας αποτελεί η «διαδρομή» έως τη διάγνωση του 9ου κρούσματος, του συνταξιούχου συνταξιούχου εκπαιδευτικού από την Αμαλιάδα.

ΟΑΕΔ - Η δημόσια πρόσκληση για την Κοινωφελή Εργασία και τις 36.500 νέες θέσεις εργασίας: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για την συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων».

Έρχεται ο e-katanalotis - Φθηνότερα ψώνια ...με ένα κλικ: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα από το υπουργείο με την οποία καταναλωτές και θεσμικοί φορείς της αγοράς θα μπορούν να παρατηρούν την διαχρονική εξέλιξη της μέσης τιμής των βασικών αγαθών όπως αυτή διαμορφώνεται στα super markets.

Keywords
Τυχαία Θέματα