Οι τεχνικοί «δένουν» την Ρούλα Πισπιρίγκου, διέγραφε αναζητήσεις για κεταμίνη, δεν δίνει τους κωδικούς της (βίντεο)

Να έχει προσπαθήσει με ιδιαίτερο ζήλο να καλύψει τα ίχνη της φέρεται η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αποκαλυπτική αποδεικνύεται η έρευνα των τεχνικών των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Αστυνομίας, καθώς οι συσκευές που κατασχέθηκαν από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου μοιάζουν να «μιλούν».

Το συμπέρασμα των τεχνικών είναι πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προσπαθήσει και είχε καταφέρει να διαγράψει τις αναζητήσεις της περί κεταμίνης. Τα συγκεκριμένα στοιχεία θα επιχειρηθεί να ανακτηθούν από τους

τεχνικούς.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται, σύμφωνα με το MEGA, να έχει διαγράψει στοιχεία ετών από αναζητήσεις, όμως κάποια στοιχεία την προδίδουν. Στις 17 Ιανουαρίου του 2022, όταν η Τζωρτζίνα κάνει μαγνητική, ψάχνει για αναισθητικά φάρμακα σε σελίδες που υπάρχουν αναφορές στην κεταμίνη.

Στις 26 Ιανουαρίου 3 ημέρες πριν η Τζωρτζίνα πεθάνει, στην περιήγηση της στο διαδίκτυο της εμφανίζεται διαφήμιση της google συγκεκριμένα για κεταμίνη. Για να εμφανιστεί μια τέτοια διαφήμιση όμως θα έπρεπει να έχει κάνει αναζητήσεις με τη συγκεκριμένη λέξη και όχι γενικά «αναισθητικά φάρμακα».

Οι αναζητήσεις έχουν εξαφανιστεί καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται ότι έχει σβήσει το ιστορικό της αναζήτησης ακόμα και από το cloud.

Δεν δίνει τους κωδικούς της η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν συνεργάζεται με τις αρχές σχετικά με την ΄έρευνα στις συσκευές της, καθώς αρνείται κατηγορηματικά να τους δώσει τους κωδικούς της.

Όπως είναι λογικό, οι Αρχές θεωρούν τη συγκεκριμένη στάση επιβαρυντική για την κατηγορούμενη μητέρα, ενώ αστυνομικές πηγές ανέφεραν «αφού δεν έχει να κρύψει κάτι, γιατί δεν μας δίνει τους κωδικούς;».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου,roula pispirigkou