Οι πέντε ειδήσεις της ημέρας μέσα από το Dikaiologitika News

Οι πέντε ειδήσεις της ημέρας μέσα από τη συντακτική ομάδα του Dikaiologitika News.

Από «κόσκινο» όλες οι ΜΚΟ – Δημιουργείται επίσημο μητρώο μελών: Από «κόσκινο» θα περάσει η κυβέρνηση όλες τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) που δραστηριοποιούνται κυρίως στα νησιά του Αιγαίου αλλά και στην ενδοχώρα για το μεταναστευτικό / προσφυγικό.

Κατώτατος μισθός: Ξεκινούν οι διαδικασίες για την αύξηση σε 800.000

εργαζόμενους - Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου θα αποσταλούν τα έγγραφα μέσω του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας (ΟΜΕΔ) για να ξεκινήσει η διαδικασία των διαβουλεύσεων ώστε να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός των 650 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα γύρω στο 4-5% που αφορά 800.000 εργαζόμενους.

«Παραδόθηκε γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια» - Σοκάρουν τα στοιχεία για τροχαία με εγκατάλειψη: Γιατί καλπάζει το φαινόμενο της εγκατάλειψης στα τροχαία και ποια κενά χρησιμοποιούν οι θύτες για να τη βγάζουν «λάδι»;

Ακόμα και μέσω... facebook τα εμβόλια και οι εξετάσεις που πρέπει να κάνετε! - Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για πρώιμη ανίχνευση του καρκίνου του μαστού, του τραχήλου της μήτρας, του παχέος εντέρου, καρδιαγγειακών νοσημάτων προωθεί το υπουργείο Υγείας, με νομοσχέδιο που έθεσε χθες σε δημόσια διαβούλευση.

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση με καταιγίδες, χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες: Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία από το μεσημέρι στις υπόλοιπες περιοχές. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα εκδηλωθούν αρχικά στα ηπειρωτικά ορεινά, βαθμιαία έως αργά τη νύχτα σε όλα τα ορεινά-ημιορεινά, σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα κεντρικά ηπειρωτικά καθώς και σε πεδινές περιοχές στα βόρεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα