Στην «μάχη» των social media Μπακογιάννης και Ηλιόπουλος: Το... κουλούρι του Νάσου και το... αρνάκι άσπρο και παχύ του Κώστα (pic)

Εκλογές 2019: Στο πολιτικό στίβο και ιδιαίτερα σε προεκλογική περίοδο όλοι οι υποψήφιοι προσπαθούν να «τσιμπήσουν» ψηφοφόρους χρησιμοποιώντας τα social media. Μπακογιάννης και Ηλιόπουλος, δύο νέοι άνθρωποι που στοχεύουν σε νέους ψηφοφόρους, ήταν αδύνατο να μην χρησιμοποιήσουν το facebook για τις προεκλογικές τους καμπάνιες.

Ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Νάσος Ηλιόπουλος είναι οι δύο υποψήφιοι

δήμαρχοι Αθηναίων που κατάφεραν να περάσουν στον β γύρο των εκλογών. Ο μεγάλος νικητής θα πάρει τη θέση του Γιώργου Μπρούλια, πως ως γνωστόν διαδέχτηκε τον Γιώργο Καμίνη στις 8 Μαίου μετά την παραίτηση του πρώτου. Κάνοντας μια μικρή ανασκαφή στα προφίλ των δυο υποψηφίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σας παραθέτουμε κάποιες από τις αγαπημένες μας προσωπικές στιγμές.

Ο Κώστας Μπακογιάννης επιλέγει να μας δείξει περισσότερες στιγμές από την προσωπική του ζωή συγκριτικά με τον Νάσο Ηλιόπουλο. Ο κ. Μπακογιάννης είναι παντρεμένος και έχει έναν μικρό γιο. Είναι περισσότερο ακομπλεξάριστος και δεν έχει πρόβλημα να «τσαλακώνεται», μπαίνοντας μέσα στην κούνια του μικρού ή παριστάνοντας τον Αθηναίο «νίντζα». Από την άλλη, ο Νάσος Ηλιόπουλος είναι περισσότερο «κουμπωμενος» και δεν αφήνει να βγουν προς τα έξω στιγμές από την πιο προσωπική του ζωή. Πιο πολύ του αρέσει να αναρτά φωτογραφίες με κοινωνικά μηνύματα, όπως για παράδειγμα η φωτογραφία με τον ίδιο να κρατάει τη σημαία - ουράνιο τόξο. Είναι εξάλλου γνωστή η στήριξή του στα άτομα που πασχίζουν να γίνουν αποδεκτά από το σύνολο της κοινωνίας. Παρόλα αυτά δεν λείπουν οι πιο «χαλαρές» φωτογραφίες, όπως αυτή που ο φακός τον βλέπει μέσα από... ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Με το αρνάκι άσπρο και παχύ:

Μέσα σε μια κούνια:

Μπακογιάννης νίντζα:

Σε τρυφερή στιγμή με τον γιο του:

Με τη Σία Κοσιώνη:

Ξεδιπλώνοντας την έμφυτη περιέργειά του:

Κώστας Μπακογιάννης ο φιλότεχνος:

Στο σούπερ μάρκετ:

Κάπου στην Αθήνα...:

Η ελευθερία είναι σαν τη ζέστη...:

Ο Νάσος Ηλιόπουλος με την πριγκίπισσα Έλσα:

Μέσα από ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης:

Με τη σημαία:

Και αυτός αγκαλιά με ένα μωράκι:

Συγκινημένος στην αγκαλιά του Αλέξη Τσίπρα:

Keywords
Τυχαία Θέματα