Οι ιώσεις «γονατίζουν» και τους παιδότοπους, με προσφορές προσπαθούν να «κερδίσουν» κόσμο

Σύμμαχος φαίνεται να είναι ο καλός καιρός για τους ανοιχτούς παιδότοπους σε αντίθεση με τους κλειστούς οι οποίοι λόγω της έξαρσης των ιώσεων το τελευταίο διάστημα βλέπουν τους χώρους τους να παραμένουν σχεδόν άδειοι.

Σύμφωνα με εργαζόμενους στον κλάδο, αρκετοί γονείς τον τελευταίο μήνα είναι επιφυλακτικοί στο να επισκεφτούν έναν κλειστό παιδότοπο αφού τα περισσότερα παιδιά είναι άρρωστα.

«Πάντα τέτοια εποχή για εμάς τα πράγματα είναι πιο δύσκολα αφού υπάρχει η έξαρση της εποχικής γρίπης, όπως και άλλων ιώσεων.

Φυσικά είχαμε και έχουμε τον κορονοιο. Παρότι υπάρχει ακόμα οι γονείς δεν φοβούνται τόσο τον κοροναιο όσο τις ιώσεις που κυκλοφορούν», δηλώνει στα Dnews ο κ. Στεφανάκης υπεύθυνος σε παιδότοπο στην Αθήνα.

Οι τιμές

Όσον αφορά τις τιμές έπειτα από τρία χρόνια καραντίνα, την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια όπως ήταν αναμενόμενο αυξήθηκαν και στους παιδότοπους. «Υπάρχει μια αύξηση της τάξεως του 10% - 15%. Δεν γινόταν αλλιώς. Έχουν αυξηθεί τα πάντα και μετά από τρία χρόνια καραντίνας, οι εκκρεμότητες και τα έξοδα που έχουμε να καλύψουμε είναι πάρα πολλά», σημειώνει ο κ. Στεφανάκης

Προσφορές

Οι περισσότεροι παιδότοποι πλέον προσπαθούν να προσελκύσουν τον κόσμο με διάφορες προσφορές ειδικά στα παιδικά πάρτυ όπου εκεί τα άτομα είναι πολλά.

Οι προσφορές αφορούν τις παροχές όπως οι κλόουν, οι dj και οι φωτογράφοι, καθώς στα υπόλοιπα όπως το φαγητό είναι δύσκολο λόγω του κόστους των πρώτων υλών.

#ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ #ΤΙΜΕΣ #ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Οι ιώσεις «γονατίζουν» και τους παιδότοπους,με προσφορές προσπαθούν να «κερδίσουν» κόσμο